REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Monika Zakarevičiūtė, kurios tėvai ir policija ieškojo nuo ketvirtadienio pavakarių, penktadienio rytą atsirado sveika ir gyva. Vykdant tyrimą aiškėja, kad mergaitė galėjo slėptis ar būti slepiama dėl šeimoje kenčiamo smurto, pranešė LNK informacinė laida “Labas vakaras Lietuva”.

Ligoninės, kurioje buvo tikrinama atsiradusi mergaitė, vadovas Arkadijus Goldinas teigė, kad mažametė jaučiasi gerai, nėra nei smurto nei nušalimo žymių. M. Zakarevičiūtė gydytojams papasakojo, kad pasisvečiavusi pas draugę bijojo grįžti namo, kur ją muša mama ir brolis.

Mergaitės mama įtarinėja, kad jos dukrą per naktį galėjo slėpti minėtosios draugės mama. Nors ta moteris su savo dukra dalyvavo M. Zakarevičiūtės paieškose, mergaitės mama įsitikinusi, kad lydėjimo namo istoriją jos išsigalvojo.

Taip pat paaiškėjo, kad mergaitė iš namų dingo jau ne pirmą kartą.

Balsas.lt primena, kad sausio 23 dieną Trakų rajone, Onuškyje, apie 16.30 tėvai pasigedo 11-metės Monikos Zakarevičiūtės, kuri išėjo į parduotuvę „Aibė“ ir negrįžo. Buvo žinoma, kad mergaitė sutiko draugę, kurią palydėjo iki namų. Policija ir kinologai su šunimis mergaitės ieškojo iki penktadienio ryto. Tuomet ji atsirado.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų