• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas

REKLAMA

Nepasiduokite provokacijoms, venkite žmonių, kurie reikalaus staigaus apsisprendimo. Būkite atsargūs važiuodami ir jokiu būdu nesiginčykite prie vairo nei su artimaisiais, nei su kelių policija.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Jus bus lengva suklaidinti tvarkant finansinius reikalus. Nepasiduokite draugų nuomonei, partnerių spaudimui: jie irgi gali suklysti. Visiškai netinka aiškintis santykių su mylimu žmogumi.

REKLAMA

Dvyniai

Blogas laikas, ypač vakare. Kuo puikiausiai viską žinote, bet šiandien tai nepadės. Niekur neskubėkite, nesiblaškykite dirbdami su dokumentais ar vairuodami automobilį.

Vėžys

Šios dienos klaidos darbe gali lemti pralaimėjimą, pažeminimą. Geriausia, ką šiandien galima padaryti, – pamiršti dalykinius rūpesčius ir džiaugtis namų ramybe. Antroji dienos pusė bus palankesnė.

Liūtas

Nepervertinkite savo galimybių ir įtakos. Pasaugokite vaikus. Nepriekaištaukite žmogui, kurį mylite, – tai virs rimtu nesusipratimu, galinčiu atšaldyti santykius.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Pasaugokite sveikatą ir gerus santykius su kolegomis. Atsargiau elkitės su darbo technika. Nepradėkite priekaištauti mylimam žmogui – šiandien nusivilsite, įsižeisite dėl menkų priežasčių.

Svarstyklės

Neskubėkite nuliūsti, nusivilti – nors diena ir žada netikėtumų, ne pačias geriausias naujienas. Nesureikšminkite kieno nors kritikos, nesitikėkite žadėtos pagalbos, dėkingumo. Nereikėtų pasikliauti aplinkiniais.

Skorpionas

Diena įtempta, o vakare ir pavojinga – itin būkite apdairūs tvarkydami piniginius ir turto reikalus. Su mylimu žmogumi nesiaiškinkite santykių (kartais reikia mokėti ir atleisti).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Svarbius reikalus, kaip ir atsakingą kelionę ar susitikimą su užsieniečiais, geriau atidėti. Venkite kištis į svetimus reikalus, aiškintis santykius su įtakingais asmenimis, pareigūnais.

Ožiaragis

Saugokitės netikėto konflikto – jis gali kilti dėl vieno netikusio žodžio. Pasaugokite savo darbo vietą. Nemenka apgaulių tikimybė.

Vandenis

Rimtoms išvadoms – nepalankus metas. Nieko nekeiskite: blogiausia, ką dabar galima padaryti, – trinktelėti durimis ir išeiti.

Žuvys

Būkite itin atidūs ir susikaupę. Tikrinkite jums reikalingą informaciją. Pasistenkite niekam nieko nežadėti ir neskolinti.

Šaltinis www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų