REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas

 Avinas

REKLAMA

Būsite šiek tiek išsiblaškę, chaotiški. Gali būti nelengva laikytis darbų grafiko. Kita vertus, jums turbūt neįtikėtinai seksis. Meilės santykiuose bus šiek tiek miglos. Regis, jūsų vaizduotė šiandien linkusi sutirštinti spalvas.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Būsite kupini įvairiaspalvių emocijų, nuotaika kaitaliosis. Pažįstamas asmuo jums gali pateikti pasiūlymą, susijusį su nauju projektu, reikalaujančiu investicijų. Regis, jis vertas dėmesio, tik rimtai įvertinkite rizikos laipsnį.

REKLAMA

Dvyniai

Tikėtina maloni žinia, širdį glostantis telefono skambutis ar susitikimas. Vis dėlto aktualiausi šiandien bus finansiniai ir turtiniai klausimai. Galbūt pavyks pasipelnyti, įsigyti vertingą daiktą ar pripirkti šaunių dovanėlių.

Vėžys

Neieškosite žodžio kišenėje, nestokosite sąmojo. Tai prisidės prie jūsų sėkmės, populiarumo. Galbūt galėsite pasidžiaugti kolektyvinės veiklos arba sportiniais pasiekimais. Galite sulaukti viliojamo pasiūlymo, pakvietimo.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Noras gražiau susitvarkyti buitį, įtikti artimiesiems, mylimam žmogui nepigiai kainuos, bet nenueis veltui. Seksis meilės ir kūrybos fronte. Ramybę drums ir optimizmą mažins tik kai kurie vidiniai kompleksai. Įveikite juos.

Mergelė

Dėl žaismingo, gyvo bendravimo su flirto elementais sustiprės romantiški impulsai, meilės troškulys. Gali megztis meilės romanas arba atsiras proga smagiai "paūžti", sublizgėti scenoje, renginyje ar pan.

Svarstyklės

Pasistenkite tinkamai atlikti profesines pareigas, neišsisukinėkite nuo papildomų darbų, nenumokite ranka į pasiūlymus - jie išeis į naudą. Jeigu tik panorėsite, patirsite romantišką nuotykį ar bent jau šauniai papramogausite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Gilinsitės į situaciją, besiklostančią asmeniniame gyvenime, santykiuose su brangiausiais žmonėmis. Reiktų padaryti kai kurias išvadas ir elgtis taip, kad kiti šalia jūsų jaustųsi jaukiai, saugiai, nepatirtų papildomos įtampos.

Šaulys

Pajusite poreikį atmesti tai, kas nebereikalinga, arba kaip tik mėginti susigrąžinti tai, kas prarasta, jei tai įmanoma. Galimi naudingi ryšiai, pažintys, sandoriai. Tačiau tam, kad pasisektų, turite tvirtai žinoti, ko norite.

Ožiaragis

Šiandien sugebėsite susitarti net su tais žmonėmis, su kuriais anksčiau nepavykdavo rasti bendros kalbos. Neblogai reikalai klostysis santykių su užsieniu, turizmo srityse.

REKLAMA

Vandenis

Teks daug bendrauti, tvarkyti daugybę reikalų. Nesunkiai seksis užmegzti naujas pažintis, susitarti su kolegomis. Tačiau nervins priklausomybė nuo kitų, būtinybė prisiderinti, įtikti.

Žuvys

Puiki diena komandinei veiklai, kolektyviniams projektams. Gerų patarimų, įkvėpimo galite sulaukti iš draugų, pažįstamų. Tad daugiau bendraukite ir klausykite, ką galvoja kiti - tai jus praturtins bei suteiks gerų emocijų.

Šaltinis www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų