REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Socialdemokratų partijos pirmininkas Algirdas Brazauksas Lietuvos radijui teigė abejojantis, jog Vilniaus socialdemokratų lyderio Algirdo Paleckio ir Rolando Pakso kuriama koalicija sostinės taryboje susilauktų pritarimo.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš labai smarkiai abejoju, kad R. Paksas taps Vilniaus meru. Manau, kad tarybos nariai rimtai pagalvos, kas gali būti meru“, – Lietuvos radijui sakė A. Brazauskas.

REKLAMA

Socialdemokratų partijos prezidiumas pirmadienį priėmė nutarimą, kuris įpareigoja partijos narius Vilniaus miesto taryboje nepalaikyti R. Pakso, A. Zuoko ir K. Masiulio kandidatūrų į sostinės merus, jei jos būtų siūlomos.

Nutarime teigiama, kad šių politikų veikla visuomenėje vertinama prieštaringai ir sukelia įtampą tarp politinių jėgų Vilniaus mieste ir Vilniaus miesto taryboje.

Tačiau Vilniaus socialdemokratų Etikos ir procedūrų komisija nusprendė, jog partijos sostinės skyriuje priimtas sprendimas sudaryti koaliciją su Rolando Pakso vadovaujama „Tvarka ir teisingumas“ buvo teisėtas.

„Mes partijos prezidiume patvirtinome sprendimą ir jo laikomės. Vilniaus skyriaus – tai dar ne visa partija“, – sakė socialdemokratų lyderis.

Partijos vadovybė sprendimą jungtis su liberaldemokratais vadina asmeniniu A. Paleckio projektu.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų