REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gandai, sklandę aplink kūrėjų komandą iš Turtle Rock Studios, pagaliau pasitvirtino: jie iš tikrųjų licencijavo varikliuką CryEngine 3. O pirmuoju studijos projektu, sukurtu jo pagrindu, taps kooperatyvinė daugelio žaidėjų režimo šaudyklė Evolve. Po kelerių metų darbo prie serijos Counter-Strike, vaikinai iš Turtle Rock Studios sukūrė daugeliui žaidėjų gerai žinomą postapokaliptinį projektą Left 4 Dead, kurio populiarumas viršijo visus studijos lūkesčius.

REKLAMA
REKLAMA

Dabar Left 4 Dead kūrėjų komanda ėmėsi kurti naują franšizę, kuri dienos šviesą turėtų pamatyti šių metų rudenį. Palaikomos platformos – PC ir naujos kartos konsolės Playstation 4 ir Xbox One.

REKLAMA

Leidinio Gameinformer teigimu, būtent naujasis projektas Evolve ir bus pavaizduotas ant žurnalo viršelio, o pats žaidimas paveldės Left 4 Dead mechaniką. Kooperatyviniame režime būrys iš 4 žmonių medžios monstrą, o šis, savo ruožtu, galės būti kontroliuojamas priešingą pusę atstovaujančio žaidėjo. Be to, visų rungtynių metu monstras didins ne tik savo matmenis, tačiau ir jėgas.

Kiekvienas medžiotojas turės savo unikalius daiktus ir sugebėjimus. Savo ruožtu, monstras, nors jis ir bus mažuma, galės naudoti visą mirtinų atakų rinkinį, taigi jis bus labai rimtas varžovas.

Kaip ir buvusiuose Turtle Rock Studios projektuose, Evolve leis žaidėjams „mėgautis originaliu kooperatyvinių ir varžymosi tarpusavyje elementų deriniu, kuris išskirs projektą iš anksčiau pasirodžiusių žaidimų“. Daugiau detalių apie projektą pažadėta atskleisti kitą mėnesį.

Faceit.lt

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų