REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Sony“ parodoje „CES 2014“ pranešė pateiksianti rinkai naujos kartos vaizdo projektorių, kuris bet kurią patalpos sieną galės paversti milžinišku 4K („Ultra HD“) televizoriumi, skelbia BGR.com. Tokio projektoriaus prototipą gali pamatyti parodos lankytojai.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak „Sony“ atstovų, „4K Ultra Short Throw Projector“ pavadintas projektorius pirkėjams bus pateiktas vasarą. Jis galės rodyti 370 cm įstrižainės „Ultra HD“ raiškos vaizdą ant pasirinktos patalpos sienos.

REKLAMA

Pranešama, kad šis projektorius nereikalauja jokių konstrukcinių sprendimų, jo nereikės įrenginėti naudojant specialius įrankius: pakaks pastatyti jį priešais sieną ir gėrėtis „stulbinama 4K raiškos vaizdo kokybe“.

Jau svarstantiems apie galimybę tokiu projektoriumi pakeisti pamažu rinkoje populiarėjančius, bet vis dar brangius „Ultra HD“ raiškos televizorius reikia iškart pasakyti, kad „4K Ultra Short Throw Projector“ bus prieinamas tik pinigingiems. Pasak „Sony“ atstovų, jis kainuos nuo 30 iki 40 tūkst. JAV dolerių.

REKLAMA
REKLAMA

„Sony“ pranešime sakoma, kad šis įrenginys suprojektuotas taip, kad natūraliai įsilietų į gyvenamųjų patalpų interjerą ir taptų tokia pat mažai pastebima jo dalimi, kaip, pavyzdžiui, žaidimų kompiuteris. „4K Ultra Short Throw Projector“ galės rodyti įprastinės raiškos vaizdą iš internetinės TV (IPTV) transliuotojų, palydovinės ir kabelinės TV, o taip pat 4K videoturinį iš įvairiausių šaltinių, įskaitant „Video Unlimited 4K“ ir „Netflix“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų