REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Canon“ pranešė pristačiusi du naujus kišeninių fotoaparatų „PowerShot SX600 HS" ir „IXUS 265 HS" modelius. Pasak bendrovės atstovų, abu pasižymi didele artinimo geba bei turi naujus kūrybinius fotografavimo režimus. Kartu su šiais fotoaparatų modeliais pristatyti ir du nauji kompaktiniai nuotraukų spausdintuvai SELPHY CP910 ir SELPHY CP820.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl 25 mm plataus kampo objektyvo „PowerShot SX600 HS“ gali fotografuoti ir plačias panoramas bei besidriekiančius kraštovaizdžius, ir tolimus objektus išsaugant vaizdo kokybę, sakoma bendrovės pranešime. „PowerShot SX600 HS“ turi 18 kartų optinio artinimo galimybę. Jame veikia ir 36 kartų artinimo „ZoomPlus“ technologija.

REKLAMA

Skelbiama, kad universalus 12 kartų optinio artinimo geba pasižymintis „IXUS 265 HS“ objektyvas su 25–300 mm židinio nuotoliu užtikrina pakankamą lankstumą tiek fotografuojant plačiu kampu, tiek dideliems atstumams naudojant teleobjektyvą.

„PowerShot SX600 HS“ ir „IXUS 265 HS“ fotoaparatuose veikia „Canon“ DIGIC 4+ procesorius. HS sistema jungia procesorių ir 16 MP didelio jautrumo CMOS jutiklį. Su „PowerShot SX600 HS“ ir „IXUS 265 HS“ nuotraukomis galima dalintis socialiniuose tinkluose ar kurti atsargines nuotraukų kopijas „debesijos“ laikmenose. „Mobile Device Connect“ mygtukas leidžia vartotojams prisijungti prie išmaniojo telefono. Fotoaparatai taip pat suderinami su NFC ryšio funkcija.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak gamijtojų, fotoaparatuose veikia nuotolinio fotografavimo funkcija. Su ja išmaniuoju telefonu ar planšetiniu kompiuteriu galima valdyti fotoaparato nuostatas ir fotografuoti iki penkių metrų atstumu nuo fotoaparato. „Creative Shot“ funkcija fiksuoja iki šešių skirtingų to paties vaizdo versijų, kiekvienai panaudodama savitą kūrybinį efektą.

Fotoaparatų nuostatose galima rinktis iš keturių temų – „Monochrome“, „Retro“, „Special“ ir „Natural“. Iš viso fotoaparatuose veikia 46 skirtingi kūrybiniai efektai. Taip pat galima atkurti akimirkas „už kadro“, nes funkcija „Hybrid Auto“ prieš fotografuojant ir nufotografavus įrašo keturias sekundes vaizdo. Vėliau nuotraukos ir vaizdo įrašai sujungiami į vieną siužetą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„SELPHY CP910“ ir „SELPHY CP820“

Naujieji fotospausdintuvų modeliai „SELPHY CP910“ ir „SELPHY CP820“ yra paprasti naudoti, nuotraukas galima spausdinti tiesiai iš savo išmaniojo telefono (naudojant įrenginius, kuriuose veikia „iOS“ ir „Android“ operacinės sistemos) bei belaidį ryšį palaikančio fotoaparato.

Be to, suderinamumas su „AirPrint“ programėle leidžia spausdinti nuotraukas iš „Apple“ kompanijos įrenginių „Canon“ spausdintuvuose nediegiant papildomos programinės įrangos. Abu modeliai gali spausdinti tiesiai iš atminties kortelių arba iš su „PictBridge“ standartu suderinamų įrenginių, įskaitant vaizdo kameras.

REKLAMA

Pasak gamintojų, atvaizdų spausdinimas šiais spausdintuvais trunka mažiau nei minutę. Juose veikia intuityvi vartotojo sąsaja ir įtaisytas 6,8 cm (2,7 col.) pakreipiamasis LCD ekranas. Spausdintuvuose galima pasirinkti vieną iš trijų spaudinių apdailos variantų: blizgaus ir dviejų pusiau blizgių. Tai patogu, nes nereikia keisti rašalo juostelės ar popieriaus, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų