• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas

 Avinas

REKLAMA

Itin aiškiai matysite aplinkinių trūkumus, tačiau nereikia į tai reaguoti kaip į asmeninį įžeidimą ar iššūkį, dėl to užsiplieksti arba pulti auklėti. Venkite rizikuoti dirbdami, taip pat vairuodami – vargu ar tinkamai įvertinsite susidariusią situaciją.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Dėl išaugusio nervingumo, nekantrumo gali pašlyti santykiai su kolegomis, artimaisiais. Nesiimkite nieko atsakingo, tikrinkite atliekamus darbus.

REKLAMA

Dvyniai

Būkite apdairūs darbe. Būkite atidesni ir draugų skundams – jie tikisi jūsų užuojautos ir išmintingo sprendimo.

Vėžys

Jūsų nuoširdumu, o gal ir paslaptimi gali piktnaudžiauti apsimetėliai draugai. Tai nepalankus metas – geriausia niekuo itin rimtu neužsiimti.

Liūtas

Stenkitės baigti užvilkintus, pamirštus darbus. Būkite atsargesni tvarkydami piniginius reikalus – galite būti įtraukti į avantiūrą. Jei turite priešų, galite sulaukti malonios staigmenos.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Nepriimkite naujų sprendimų – veikite pagal seną planą. Tiesa, būkite pasirengę priverstiniam staigiam manevrui. Vis dėlto venkite impulsyvių sprendimų.

Svarstyklės

Prasideda apribojimų mėnuo, ir jūsų nepasitenkinimas dėl susidariusios situacijos dar labiau išaugs. Pagalbos sulauksite iš senų draugų, artimųjų, tiesa, tuomet, jei patys imsitės iniciatyvos, – nereikėtų tikėtis, kad kas savo noru puls į pagalbą.

Skorpionas

Neskubėkite, nežadėkite, netarpininkaukite. Nebūkite patiklūs – galite susidurti su melu. Pasisaugokite vagių, ypač antrą dienos pusę, naktį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Gana nesėkminga diena, ypač svetimoje aplinkoje jausitės nejaukiai, nesaugiai. Negeras laikas kuo nors svarbiu užsiimti darbe. Namuose būkite atidūs, kad savo nepasitenkinimu nesuerzintumėte artimųjų.

Ožiaragis

Galite nepajusti apgaulės, pasiduoti provokacijai. Siekite būti geriau informuoti apie dalykinius reikalus – nesusigundykite gražiais pažadais. Būkite pakantesni vaikams. Negeras laikas veltis į naujas romantiškas pažintis.

Vandenis

Jei esate darbštūs, konkretūs, savo užduotis įpratę atlikti tiksliai, išvengsite tuščio jėgų ir laiko švaistymo. Pasaugokite sveikatą.

Žuvys

Streso metas, tad gal pavyks suvokti kai ką reikšminga ir ištaisyti seną klaidą? Bus naudinga paanalizuoti ir pakoreguoti savo santykius su antrąja puse, kolegomis, dalykiniais partneriais.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų