REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prasidėjus naujiems metams, Metro.co.uk nusprendė dar kartą pažiūrėti atgal ir prisiminti keisčiausias per visus 2013 metus aprašytas istorijas. Tarp atrinktų perliukų jūsų laukia plaukuotos pėdkelnės ir už grožį iš Saudo Arabijos deportuotas vaikinas.

REKLAMA
REKLAMA

5. „McDonald‘s“ vaikiška kėdė

Viskas prasidėjo kaip paprastas atsigaivinimas gėrimu, o baigėsi policijos kvietimu tam, kad pareigūnai išlaisvintų vaikiškoje kėdutėje užstrigusį asmenį. Po įvykio „McDonald‘s“ restorano Airijoje atstovas juokavo, kad „vaikai neturėtų kėdutėmis naudotis be suaugusiųjų pagalbos“.

REKLAMA

Daugiau skaitykite ČIA.

4. Žiurkėnas „prisikėlė iš numirusių“

Glučesteryje gyvenanti šeima prarado žadą, kai palaidotas žiurkėnas per Velykas išsikasė iš savo kapo. Gyvūnėlio kelionė atgal į gyvenimą truko apytiksliai 24 valandas.

Daugiau skaitykite ČIA.

3. Braitono anomalija?

Susirūpinęs Braitono gyventojas sukėlė šiokią tokią paniką kai pranešė aptikęs „įėjimą į kitą dimensiją, užsibaigiantį didžiule gyvate“. Išsiaiškinti, ar pranešėjas vartojo kokius nors vaistus ar narkotines medžiagas, nepavyko.

REKLAMA
REKLAMA

Daugiau skaitykite ČIA.

2. Paslaptingas Monopolis

Namų restauratoriaus, tvarkančio savo paties būstą, laukė maloni staigmena. Po senu kilimu, ant grindų jis rado didžiulę Monopolio lentą.

Daugiau skaitykite ČIA.

1. Plaukuotos kojinės

Plaukuotos kojinės buvo sukurtos tam, kad padėtų išvengti nepageidaujamo dėmesio – šis produktas Kinijoje tapo neįprastai populiarus vasaros metu. Keistoji istorija sukėlė debatus žiniasklaidoje apie tai, kokios būtų tokių kojinių dėvėjimo viešumoje pasekmės.

Daugiau skaitykite ČIA.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų