REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutinį kartą pasaulio sunkaus svorio bokso čempionas 37 metų Vladimiras Kličko titulą išvykoje gynė Maskvoje dvikovoje su Aleksandru Povetkinu ir šventė įtikinamą pergalę taškais. Dabar jo laukia privalomoji titulinė kova pagal WBO versiją su 34 metų Alexu Liūtaširdžiu Leapai iš Australijos, rašo „Bild“.

REKLAMA
REKLAMA

A. Leapai teisę į dvikovą su V. Kličko dėl titulo iškovojo netikėtai įveikęs 27 metų rusą Denisą Boicovą praėjusių metų lapkritį Bamberge.

REKLAMA

„Norime dėl pasaulio čempiono titulo kovoti Australijoje“, - sako boksininko treneris Noelis Thornberry. Du rusai su itin storomis piniginėmis turėtų padėti. Vienas – vadybininkas Vladas Hrunovas, priviliojęs į Maskvą V. Kličko 23 mln. dolerių ir Davidas Traktovenko, milijardierius, futbolo klubo „Sydney FC“ savininkas.

V. Kličko komanda jau nusiuntė pirmąjį pasiūlymą, tačiau N. Thornberry teigia, kad neketina jo svarstyti: „Kelsime kainą. Turėsime namų sienų pranašumą, Alexas gali sukurti staigmeną.“ Ar pavyks V. Kličko privilioti į Australiją?

Vieną žmogų tai turėtų padaryti itin laimingu – Samoa gimusiui sunkvežimių vairuotojui A. Leapai (30 pergalių, 4 pralaimėjimai ir trys lygiosios) tai turėtų būti diena, kai jis gaus didžiausią gyvenime atlygį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų