REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trys merginos apiplėšė senolį ir išvyko į miestą apsipirkti

Sulaikytos su dešromis, kiaušiniais, kava...

Į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ukmergės rajono policijos komisariatą gruodžio 29-ąją kreipėsi Želvos seniūnijos Lelikonių kaime gyvenantis K. U. (g. 1931 m.).

REKLAMA
REKLAMA

Vyriškis pranešė, jog apie 19 valandą į namus užėjo trys iš matymo pažįstamos, gretimame kaime gyvenančios merginos, iš kurių dvi – nepilnametės. Viena jų paprašė paskolinti 100 litų.

REKLAMA

Kai senolis atidarė piniginę, mergina ją pagriebė ir visos pabėgo. Nors iš pradžių K. U. sakė, kad iš jo buvo pavogta 300 litų, vėliau nustatyta, jog merginos pasisavino ne mažiau kaip 1000 Lt.

Policijos budėtojai, sulaukę pranešimo, nedelsiant nurodytu adresu išsiuntė patrulių ekipažą. Pareigūnai operatyviai nustatė, kur gyvena minėtos merginos.

Apsilankius jų namuose, paaiškėjo, kad jos taksi automobiliu jau yra išvykusios į Ukmergę apsipirkti. Įtariamosios, kurių viena pilnametė, o kitos 13 ir 17 metų, sulaikytos grįžtančios netoli Graužiečių kaimo.

Pas jas rasta dešros, kiaušinių, kavos, tortų, mandarinų, higienos prekių, alkoholio ir pan.

Trijulė buvo pristatyta į rajono Policijos komisariatą, vėliau trylikametė perduota tėvų žinion, o kitos dvi sulaikytos. Merginoms pareikšti įtarimai dėl atviros vagystės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų