REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas

REKLAMA

Šiandien jūsų mintys suksis apie neseniai patirtus įspūdžius. Nestokosite žavesio, tad tikėtina, kad lengvai tapsite draugijos siela ar meilės strėlių taikiniu. Gali užvaldyti pagunda veltis į avantiūras tikintis naudos. Nepaklyskite iliuzijų rūke.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Gali būti, kad gausite pasiūlymų, dvelkiančių naujais uždarbiais, greitu pelnu. Tačiau pasirodys ženklų, sakančių, kad dėmesį pirmiausia derėtų nukreipti į sveikatą. Tai, ko stengiatės nematyti, savaime neišnyks.

REKLAMA

Dvyniai

Gali tekti spręsti juridinius klausimus. Beje, nuotaika gali būti prasta. Paaiškės, kad daug kas iš to, ką norėtumėte įgyvendinti, kitiems nėra priimtina ir be kovos nebus eigos.

Vėžys

Regis, neišsisuksite nuo būtinų išlaidų, susijusių su mokesčiais, skolomis, nuoma ir pan. Pinigų reikalai išties nedžiugina, bet jie išsprendžiami. Tik nepameskite piniginės ir nepamirškite komercinio susitarimo.

Liūtas

Jūsų galvose šiandien gims įvairių planų. Gali būti įgyvendinti kai kurie jūsų profesiniai ar finansiniai planai bei viltys, bet dėl to jūs patirsite didelę įtampą ir netgi riziką. Atsakingai elkitės su informacija bei kontroliuokite savo kalbą.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Laukia daugybė darbų. Regis, profesionalumo stoka jūsų niekas nemėgins apkaltinti, tačiau padaugės konkurentų, oponentų. Patirsite nemalonų spaudimą, kontrolę.

Svarstyklės

Norėsis daryti įtaką aplinkiniams, juos kontroliuoti. Išties turėsite galimybių pakelti savo reitingą, populiarumą. Tačiau tai priklausys nuo to, su kuo bendraujate, kas jus remia. Nederėtų griebtis neaiškių projektų.

Skorpionas

Tikriausiai vengsite aktyvios veiklos, viešumo ir domėsitės bei tikėsite dalykais, kurie kitiems atrodo neįtikėtini ar tiesiog nereikalingi. Dėl to ne visi jus supras. Gali kilti sunkumų moksle, darbe.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Jums gali tekti įrodinėti savo nekaltumą ar kompetenciją. Gana valdingai mėginsite suimti į savo rankas visas vadžias ir padaryti taip, kad viskas priklausytų vien nuo jūsų. Tai padaryti nebus paprasta. Transformacijas pradėkite nuo savęs.

Ožiaragis

Tikriausiai pasinersite į kasdienių rūpesčių okeaną. Dėl darbo, sveikatos, pinigų teks šiek tiek pasinervinti, tačiau gausite informacijos, kuria pravartu pasinaudoti, kad situacija taptų palankesnė.

Vandenis

Norėsis platesnių perspektyvų, teisingumo, tačiau gali būti, kad teks susitaikyti su kitų žmonių abejonėmis ir pasirinkimo teise. Atsargiai reikškite savo nuomonę - jūsų žodžiais gali būti pasinaudota prieš jus ar artimus žmones.

Žuvys

Jūsų nuotaika bus labai permaininga. Galbūt jums atrodys, kad kažkas prarasta, sugadinta. Įtakingi asmenys bus nelinkę į kompromisus. Ką gi, ne visiems priimtinos jūsų pažiūros. Pasistenkite, kad aplink būtų kuo mažiau netvarkos, įtampos.

Šaltinis www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų