REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ko drovisi klausti moterys? Kiekviena moteris dėl kažko kompleksuoja ir gan dažnai drovisi paklausti Tavęs ko nors, nes bijo tavo netikėtos reakcijos.

REKLAMA
REKLAMA

Tu, kaip tikras vyras, privalai atsakyti į užduodamus klausimas su pagarba, pasididžiavimu ir, galimai, su šiokiu tokiu meilikavimu. Apačioje pateikti ne visi, bet gan dažnai moterų užduodami arba neužduodami klausimai, tad Tavo išrinktoji taip pat gali bet kurią akimirką šauti tau panašių arba bandys kažkaip iššnipinėti susijusių faktų.

REKLAMA

1. Klausimas: Tau neatrodo, kad pas mane „ten“ yra platoka?

Moters makštyje yra ne tiek daug nervinių galūnių, kiek įsivaizduoji – dėl to ji kartais nesugeba įvertinti, kiek „sandariai“ jo kūnas apglėbia tavo penį.

Lytinio akto metu gaminama medžiaga (natūralus lubrikantas) dar labiau susilpnina pojūčius, dėl to jai gali atrodyti, kad tau „ten“ yra laisvoka.

Atsakymas: neužmiršk jai retkarčiais pasakyti tai, kad pas ją ten viskas nuostabu ir siaura. Nesvarbu, kad iš tiesų viskas gali būti kitaip. Pastaruoju atveju tu gali išprovokuoti savo draugę užsiimti gimnastika, kuri, galų gale, sustiprins makšties raumenis – pasakyk jai, kad tu tiesiog kraustaisi iš proto, kaip ji įtempia ir atpalaiduoja raumenis, atitinkamai, suspausdama ir atleisdama penį savo kūnu. Po 10-15 serijų per vieną kartą ir šito tikrai pakaks raumenims sustiprinti.

REKLAMA
REKLAMA

Pastaba: ypač aktyviai šis klausimas „kamantinėja“ gimdžiusias moteris, kadangi vyrauja nuomonė, kad pas gimdžiusias moteris „ten“ viskas ištampyta. Tokį efektą gali padaryti tik nesėkmingas audinių įtrūkimas, nes elastingi makšties audiniai lengvai išsitempia ir sugrįžta į pradinę būseną.

2. Klausimas: Tau nėra šlykštus mano kvapas, kai man būna menstruacijos?

Atsakymas: Tu dar labiau įtikinsi ją tuo, kad tu – pats geriausias, jeigu vieną kartą apkabinęs ją tarsi kažką panašaus: „Šiomis dienoms tu labai jaudinančiai kvepi“ (tik nereikia sakyti „kaip braškės su grietinėle“, nes tai būtų perdėtas meilikavimas).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pastaba: Moterys labiau jaučia (dėl aiškių priežasčių) salsvoką kraujo kvapą ir joms jis yra nemalonus. Mums, vyrams, šis praktiškai nejuntamas kvapas, daro kitokią įtaką, nes jame yra feromonų – medžiagų, žadinančių seksualinį aktyvumą.

3. Klausimas: Tau neatrodo, kad mano krūtinė maža (didelė, suglebusi, negražios formos ir taip toliau ir kažkas panašaus...)?

99-nios iš 100 moterų sielos gelmėse jaudinasi dėl daugybės „esminių trūkumų“, susijusių su minėta kūno dalimi. Dažniausiai tam nėra jokių pagrindų, bet... Milijonai operacijų, kurių metu įsiuvami silikoniniai krūtų implantai, atliekami dėl to, kad kažkas užmiršo laiku prasižioti ir pagiedoti eilinį ditirambą „šiems nuostabiems ir gražiausiems pasaulio dvynukams“.

REKLAMA

Atsakymas: jeigu tu nenori vieną gražią dieną ant savo brangiosios pamatyti pooperacinių randų ir siūlių, neužmiršk žavėtis. Bent jau kartą per mėnesį.

4. Klausimas: Tau netrukdo faktas, kad aš jau nebuvau nekalta iki mums susitinkant?

Sakyti „ne, nė lašelio“ – pasirašyti ant asmeninio jausmų neturėjimo diplomo. „Taip, žiauriai“ – ji pasijaus įžeista. Išvis niekada nekelti šios temos? Jis susirgs iš smalsumo...

Atsakymas: džiaugiuosi, kad iki mums susitinkant tu jau buvai pakankamai patyręs ir subrendęs žmogus – dėl to aš esu įsitikinęs, kad tu išrinkai mane sąmoningai.

REKLAMA

Pastaba: ir nesumanyk mestelėti vieno tų gašlių juokelių, tipo: „Atidaryti butelius aš visada palieku padavėjams“. Moterys jų nepakenčia.

5. Klausimas: Kaip tave bausdavo vaikystėje?

Tai nereiškia, kad ji yra sadistė. Tiesiog jai velniškai norisi gailėtis tavęs. Apskritai, jai norisi daugiau tave pažinti.

Atsakymas: nereikia spalvingai čiulbėti, kaip mama ir tėvas beprasmiškai mušdavo tave diržu per užpakalį, ypač, jeigu tu ketini kada nors ją supažindinti su savo tėvais: ji jiems niekada neatleis už tyčiojimąsi iš jos brangaus berniuko. Geriau papasakok jai apie kokį nors įspūdingą momentą, pavyzdžiui, kaip tave paliko be saldumynų už tai, kad tu įtaisei mėlynę kiemo chuliganui, kuris kankino katę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

6. Klausimas: Ar esi sirgęs venerinėmis ligomis?

Net naudojantis prezervatyvais ne visada esi apsaugotas nuo venerinių ligų (tikiuosi Tu tai žinojai!). Kai kurios iš ligų gali metų metus nepastebėtai tykoti jūsų (nešiotojo) organizme. Dėl to moters smalsumas yra tikrai teisėtas ir pagrindžiamas.

Atsakymas: jeigu tu niekada niekuo nesirgai, gali kaip nors (į temą, pokalbio metu) jai apie tai papasakoti. Jeigu tau bent kartą nepasisekė, jai taip pat nėra būtina apie tai žinoti: priešingu atveju pasitikėjimas tavimi labai greitai sumažės. Būk gudrus, praeik patikrą ir „netyčia“ palik pažymą matomoje vietoje. Pareikšk, kad šito prašė darbe, poliklinikoje, mokesčių inspekcijoje – išsirink įtikinamiausią faktą.

REKLAMA

7. Klausimas: Ar pastebėjai, kad šį orgazmą aš simuliavau?

7-9 procentai moterų apskritai niekada nepatiria orgazmo. Dar 40 procentų – labai retai.

Trečdalis moterų, galinčių patirti orgazmą, patiria tik klitorinį orgazmą (kuris labai retai įvyksta būtent lytinio akto metu).

Dar trečdalis gali patirti vaginalinį orgazmą, galintį įvykti lytinio akto metu, bet jis pasireiškia ne itin ryškiai – tai serija iš daugybės „pasitenkinimo viršūnių“. Nei viena iš jų pati savaime nėra orgazmas, kokį tu įsivaizduoji.

Deja, tik 10-15 procentų moterų reguliariai patiria tikrą orgazmą. Nieko nepadarysi, taip nusprendė gamta, bet ir be akivaizdaus orgazmo moteris gali sekso metu patirti nemažai malonumo.

REKLAMA

Atsakymas: ne, nepastebėjau. Tai būtent tas atvejis, kada tiesa ir atvirumas gali laikinai palikti sceną. Jeigu pastebėsi ir atskleisi jos simuliaciją bent kartą, yra tikimybė, kad ji neteks pasitikėjimo savimi, apskritai nustos bandyti mėgautis seksu su tavimi ir pradės įtarinėti, kad tau su ja yra blogai.

Pastaba: žinomas faktas, kad kartais orgazmo simuliavimas yra paleidžiamasis mechanizmas tikram orgazmui atsirasti. Tiksliau sakant, viskas įvyksta tada, kai ji liaunasi rėkauti, raitytis ir piešti ant tavo nugaros raštus nagais.

8. Klausimas: Ar nori mane vesti?

Atsakymas: šito, vyruti, aš tau nepasakysiu ir net nesiruošiu. Šį sprendimą kiekvienas tikras vyras priima pats!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų