REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Snow King“ yra ledų parduotuvė Taivano sostinėje Taipėjuje. Čia smaližių ir ledų mėgėjų laukia daugiau nei 70 skonių šviežių, naminių ledų. Tačiau prieš teigiant, kad tai – nieko ypatingo, reikia paminėti, kokius neįprastus skonius galite čia rasti, informuoja odditycentral.com.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo 1947 metų dirbanti parduotuvė didžiuojasi tuo, kad turi neįprasčiausių skonių ledų. Čia gali paragauti riebaus viščiuko su sezamais, kiaulės kojos ar taivanietiško alaus skonio ledų. Šeimai priklausantis verslas šiuo metu valdomas trečiosios kartos – 33 metų amžiaus Kao Ching-fengo. „Čia galite pasimėgauti skoniais, kuriuos pažįsta taivaniečiai“, – šypsosi verslininkas. Pasak jo, klientai nuolat sugrįžta mėgautis vietiniais skoniais. Dažnai svečiai apsilanko ir didelėmis grupėmis – kad galėtų paragauti kiekvieno skonio. Tarp vietinių patys populiariausi yra raudonųjų pupelių ir arbūziniai ledai. Turistai iš Japonijos teikia pirmenybę egzotiškiems skoniams, pavyzdžiui nefeliumo ir persiko, o iš Honkongo – nori kari ir vasabi skonio ledų.

REKLAMA

Visi neįprastų ledų receptai buvo sukurti K. Ching-fengo senelio, kuris verslą pradėjo susitaupęs pinigų iš ledų pardavinėjimo gatvėje. Pasak šeimos, jis mėgsta iššūkius ir net dvejus metus skyrė tam, kad ištobulintų skonius. Kai kurie skoniai taip pat buvo sukurti siekiant prisitaikyti prie vyresnio amžiaus diabetu sirgusių nuolatinių klientų.

Nors K. Ching-fengo senelis iš verslo pasitraukė jau prieš 10 metų, jo įtaka išlieka. Parduotuvė vis dar atrodo taip pat – tai kukli , švari ir tyli erdvė, kurioje stovi mediniai prekystaliai. Visi ledai čia pagaminti iš šviežių, vietinių gyventojų gaminamų produktų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų