REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjus 14 dienų nuo baisios avarijos, nusinešusios aktoriaus Paulo Walkerio gyvybę, atsisveikinti su „Greiti ir įsiutę“ žvaigžde Los Andželo Forest Lawn kapinėse susirinko apie 50 draugų ir artimųjų, informuoja usmagazine.com.

REKLAMA
REKLAMA

Liudininko teigimu, laidotuvių metu keli asmenys pasakė kalbas. “Daugeliui buvo labai sunku kalbėti. Pradėję kalbėti jie pravirkdavo ir kalba likdavo neužbaigta”.

REKLAMA

P. Walkerio palaikai buvo kremuoti, o jo pelenai – padalinti: dalis buvo palaidota kapinėse, o kitą dalį pasidalino jo artimieji. Pranešama, kad vėliau bus rengiamas paminėjimas šiek tiek didesniame rate, tačiau dalyvių skaičių bus griežtai ribojamas. Į jį patekti bus galima tik su kvietimas, o žiniasklaidos atstovai bus neįleidžiami. Manoma, kad mažas ir uždaras laidotuves nuspręsta rengti dėl penkiolikmetės aktoriaus dukters Meadow, kuri labai sunkiai išgyvena tėvo žūtį.

Balsas.lt primena, kad P. Walkeris ir jo draugas Rogeris Rodas žuvo lapkričio 30 dieną, kai Porsche, kuriuo jie važiavo, trenkėsi į stulpą.

Nuotraukas iš laidotuvių galima pamatyti ČIA.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų