REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Visai tikėtina, kad naujasis „Ford Mustang“ gali turėti keletą taupių versijų. Gali būti, kad automobilis turės elektrinę, hibridinę, ar net dyzelinę versiją. Apie tai paskelbė „Ford“ vadovybė.

REKLAMA
REKLAMA

Tokios neįprastos modifikacijos „muscle car“ žanro automobilyje nėra koks nors kompanijos pardavimo specialistų eksperimentas. Tiesiog taip „Ford' bandytų prisitaikyti prie vis griežtėjančių taršos normų.

REKLAMA

„Šiuo metu mes dar negalvojame apie dyzelinę šio kanoninio automobilio versiją. Tačiau labai tikėtina, kad netolimoje ateityje pasirodys elektrinės ar hibridinės „Mustang“ modifikacijos“, – sakė „Ford“ naujų variklių padalinio vadovas Bob Fascetti.

Priminsime, kad tai bus pirmas „Ford Mustang“, kuris bus parduodamas Europoje. Pardavėjų salonuose Europoje automobilis pasirodys 2015 metais. Skelbiama, kad būsimo „Mustang“ pirkėjai iš pradžių galės rinktis vieną iš trijų variklių. Tai Amerikos rinkai skirta 3,8 litro darbo tūrio atmosferinė šešiukė (300 AG), 310 AG. 2,3 litro darbo tūrio turbininis keturių cilindrų variklis (tai Europos rinkai skirtas EcoBoost), ir 5 litro darbo tūrio 426 AG V8. Įdomios ir automobilio transmisijos. Bus net keturi variantai: 6 pavarų mechaninė pavarų dėžė, 7-ių pavarų mechaninė dėžė, taip pat 6 ir 10 pavarų „automatai“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų