REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas ir jo kolega Ukrainoje Viktoras Janukovyčius susitiko penktadienį Sočyje aptarti strateginio bendradarbiavimo sutarties, pranešė Ukrainos prezidentūra. Apie šį susitikimą iš anksto nebuvo pranešta.

REKLAMA
REKLAMA

„Ukrainos prezidentas Vilktoras Janukovyčius ir Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas susitiko Sočyje“, – paskelbė prezidentūra, V.Janukovyčiui grįžtant iš trijų dienų vizito Kinijoje.

REKLAMA

„Šių valstybių vadovai aptarė prekybos ir ekonominio bendradarbiavimo įvairiose ekonomikos šakose ir pasirengimo būsimam strateginės partnerystės sutarties klausimus“, – sakoma Ukrainos prezidento spaudos tarnybos pranešime.

Anksčiau penktadienį leidinys zn.ua pranešė, kad Ukraina neva veda derybas su Rusija dėl mažiausiai 12 mlrd. dolerių kredito ir galimo kontrakto tarp „Gazprom“ ir Ukrainos privačių bendrovių dėl 10 mlrd. kubinių metrų dujų tiekimo nuo 2014-ųjų sausio po 210-230 dolerių už tūkstantį kubų.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų