REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Jos provokuojančios, stiprios, gražios, viliojančios ir galinčios mirtinai užspausti imtynių gniaužtuose. JAV profesionalios pramoginės imtynės skaičiuoja jau ne vieną dešimtmetį, o jų ringe kaunasi ne tik vyrai, bet ir moterys.

REKLAMA
REKLAMA

WatchMojo.com sudarė talentingiausių, garsiausių ir tituluočiausių tokių imtynių atstovių dešimtuką. Jų sąrašą pateikiame ir portalo balsas.lt skaitytojams.

REKLAMA

 

10. Stacy Keibler (34 metai)

JAV aktorė ir modelis – buvusi profesionali amerikietiškųjų imtynių žvaigždė, aktyviai WCW (World Championship Wrestling) ir WWE (World Wrestling Entertainment) organizuojamuose turnyruose dalyvavo 1999–2006 metais. Dėl ilgų kojų ir aukšto ūgio gavo pravardes „The Legs of WCW“ ir The Legs of WWE“. Itin išgarsėjo, kai pora pastarųjų metų draugavo su Holivudo žvaigždei George‘u Clooney.

REKLAMA
REKLAMA

9. „Sensational“ Sherri Martel (1958–2007)

Pirmuosius žingsnius AWA (American Wrestling Association) organizacijoje Sherri Schrull žengė kaip vadybininkė, o devintajame dešimtmetyje triskart tapo čempione. Perėjusi į WWF taip pat laimėjo moterų imtynių titulą. Net baigusi karjerą keletą kartų lipo į ringą. Mirė 49-erių apsinuodijusi narkotinėmis medžiagomis.

8. Torrie Wilson (38 metai)

JAV aktorė, modelis ir fitneso atstovė WCW ir WWE organizacijų kovose grūmėsi nuo 1999 iki 2008 metų. Samanthos pravardę gavusi imtynininkė pozavo žurnalų FHM ir „Playboy“ viršeliams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

7. Mickie James (34 metai)

Mickie Laree James profesionalės karjerą imtynių ringe pradėjo 1999 metais. Savo trofėjų kolekcijoje turi devynis čempionės titulus pagal WWE ir TNA (TNA Women‘s Knockout Championship) organizacijų versijas. Ji vienintelė istorijoje sugebėjo vienu metu ginti WWE Divas, WWE Women‘s ir TNA čempionės titulus. Šiuo metu ji galvoja apie sugrįžimą į ringą. Be to, Mickie James yra koncertuojanti kantri stiliaus dainininkė.

6. Mae Young (90)

1923 metais gimusi Johnie Mae Young šiuo metu yra WWE organizacijos ambasadorė. Ji pirmoji šiose pramogų imtynėse nutiesė kelius moterims, itin pakėlė jų populiarumą per Antrąjį pasaulinį karą ir treniravo ištisas kartas kovotojų. Pati ringe tiek JAV, tiek Kanadoje iškovojo daugybę „National Wrestling Alliance“ titulų. Ringe debiutavo 1939 metais, o paskutinį kartą kovojo 2010 metais. Priklauso WWE šlovės muziejui.

REKLAMA

5. The Fabulous Moolah (1923–2007)

Mary Lillian Ellison pirmąjį NWA World Women‘s Championship trofėjų iškovojo 1956 metais ir buvo ilgiausiai sėkmingai titulą gynusi sportininkė – tai truko 30 metų. Vėliau pagarsėjo kaip trenerė ir vadybininkė. 1995 metais įtraukta į WWE Šlovės muziejų ir tapo vyriausia čempione – WWF moterų pirmenybes laimėjo būdama 76 metų (1999 metais).

4. Chyna (42 metai)

Aktorė, kultūrizmo atstovė ir pornografinių filmų žvaigždė profesionaliai imtis pradėjo 1997 metais. Joan Marie Laurer laimėjo WWF Intercontinental Championship ir WWF Women‘s Champiionship titulus, pirmoji iš moterų dalyvavo „Royal Rumble“ ir „King of Ring“ turnyruose. Dukart pasirodė „Playboy“ žurnaluose, filmavosi televizijos šou ir filmuose.

REKLAMA

3. Sable (46 metai)

Rena Marlette Lesnar – JAV modelis, aktorė išgarsėjo kaip amerikietiškų imtynių žvaigždė. Viena iš pirmųjų laimėjo WWE Divas titulą, tapo WWF moterų čempione. Triskart pasirodė „Playboy“ žurnaluose, 1999 metais šis žurnalas su imtynininke ant viršelio tapo vienu perkamiausių istorijoje.

2. Lita (38 metai)

Amy Christine Dumas karjerą WWE Diva turnyruose pradėjo 1999 metais ir keturis kartus tapo WWE moterų čempione. Kompanijos istorijoje ji tapo populiariausia sportininke. Karjerą baigė 2006 metais. Suformavo roko grupę ir išleido albumą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

1. Trish Stratus (37 metai)

Kanadietė Patricia Anne Stratigias – kūno rengybos modelis, kūno rengybos guru, aktorė ir televizijos veikėja. Labiausiai išgarsėjo WWE kovose. Laimėjo daugiausia – septynis WWE moterų čempionatų titulus ir yra įtraukta į WWE Šlovės muziejų. Pasirodė ant daugybės žurnalų viršelių, garsėja labdaringa veikla, filmavosi televizijos šou, turi savo jogos studiją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų