• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Norėdama išpopuliarinti savo procesorius planšetinių kompiuterių rinkoje, kompanija „Intel“ pasiryžusi investuoti 1 mlrd. dolerių, kurie bus skirti lojalių klientų subsidijoms. Įdomu tai, kad procesorių gigantė pasikliaus ne tik trečiųjų šalių gamintojais, bet pristatys ir savo planšetinį kompiuterį įmantriu pavadinimu EA-C22L.

REKLAMA
REKLAMA

Planšetinio kompiuterio pagrindą sudarys procesorius „Celeron 1007U“ su „Ivy Bridge“ architektūra. Pastarąjį modelį jau galima sutikti kai kuriuose mobiliuose įrenginiuose ir stacionariose sistemose. Planšetėje įdiegta 4 GB operatyvios atminties, 64 GB talpos duomenų kaupiklis.

REKLAMA

„Intel EA-C22L“ matmenys sudaro 302 х 196 х 13,5 mm, svoris siekia 950 gramų. Nepaisant gana didelio korpuso storio ir bendro planšetės svorio, įrenginys aprūpintas vos 6000 mAh talpos baterija, kurios vargu ar užteks ilgesniam darbui autonominiu režimu.

Planšetinio kompiuterio ekrano įstrižainė – 11,6 colių, raiška – 1366 x 768 taškų. Jame yra „Wi-Fi“ modulį, „microSD“ atminties kortelių skaitytuvas, „micro-HDMI“ lizdas ir pora fotokamerų.

Gamintojo teigimu, planšetinis kompiuteris Europoje kainuos 350 eurų (1210 litų), ir tai yra patraukli kaina, lyginant su kitais „Windows 8“ planšetiniais kompiuteriais. Tiesa, apie konkurenciją su „Android“ planšetėmis kalbėti dar anksti.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų