REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įsiverti pirmąjį auskarą arba pasidaryti pirmąją tatuiruotę yra svarbus perėjimo į suaugusiųjų pasaulį simbolis daugeliui jaunuolių. Noras maištauti yra tai, ką daugelis patiriame paauglystėje. Tačiau kai kurie jaučia poreikį nuolat dekoruoti savo kūną. Listverse.com pristato asmenų, kurie paskyrė savo gyvenimą tam, kad labai skirtųsi nuo kitų žmonių, sąrašą…

REKLAMA
REKLAMA

10. Enigma/mįslė

Nors nežinome, ar Paulas Lawrence’as yra dėlionių mėgėjas, į jį pasižiūrėjus toks spėjimas būtų itin suprantamas. Atrodo, tarsi visas pasirodymų rengėjo, kardų rijiko kūnas būtų padengtas mėlyna dėlione. Enigmos tatuiruotes gamino daugiau nei 200 tatuiruočių meistrų. Vieną kartą prie jo viso kūno kūrinio vienu metu dirbo net 23 meistrai. P. lawrence’as taip pat kartais pasirodo įvairiuose kino projektuose, pavyzdžiui, seriale „X failai“ arba „Penas ir Teleris”.

REKLAMA

9. Vaikinas-zombis

Dabar zombiai tikriausiai madingesni nei bet kada anksčiau; atrodo, kad kiekvieną vasarą pasirodo po naują filmą, kuriame gyvi mirusieji užkariauja Žemę. Tačiau Rickui Genestui jų laukti nereikia – užtenka pažvelgti į veidrodį. Jis jau išleido daugiau nei 4 tūkst. Kanados dolerių savo tatuiruotėms, kurias jis taip pat moka paslėpti.

R. Genestas yra kilęs iš Kvebeko. Savo pirmąją tatuiruotę jis pasidarė būdamas 16 metų. Kai jis išsikraustė iš namų ir sutiko menininką Franką Lewisą, jo asmeninė zombio vizija ėmė virsti realybe – po 6 metų jis tapo vaikinu-zombiu. Iš pirmo žvilgsnio jo tatuiruotės primena skeletą, tačiau pažiūrėjus atidžiau paaiškėja, kad matote beirstantį kūną ir parazitus.

REKLAMA
REKLAMA

8. Didžiosios ausys

Darylas Belmaresas turi didžiules ausis. Iš tiesų tai ne visai tiesa… Jis turi didžiulius ausų spenelius – juos net gali apsivynioti aplink veidą. D. Belmaras prieš kurį laiką nusprendė pažiūrėti, kiek gali ištempti savo ausų spenelius. Jo ausyse jau yra 14 centimetrų skylės – tai dabartinis pasaulio rekordas.

Vyriškis profesionaliu auskarų vėrėju dirba jau 30 metų. Jis savo meną vertina kaip dvasinį ir teigia, kad auskarų vėrėjo vaidmuo panašus į šamano (tam tikrose kultūrose).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

7. Havajų mutantas

Kalas Kaiwis atrodo mutavęs, bet jo veidas – žmogaus rankų darbas. 75 procentai vyriškio kūno yra padengta tatuiruotėmis, jo liežuvis – perskeltas, kūnas papuoštas 70 įvairiausių auskarų ir daugybe silikoninių implantų. K. Kaiwis taip pat didžiuojasi ištemptais ausų speneliais ir išplėstomis šnervėmis. Galiausiai jo kolekciją papildo metaliniai spygliai, įgręžti į kaukolės viršų.

Vyriškis tokiam įvaizdžiui įkvėpimo sėmėsi iš vietinės havajiečių kultūros. Be to, visus auskarus jis įsivėrė pats.

REKLAMA

6. Etienne Dumont

Kai mąstoma apie meno kritikus, dažniausiai įsivaizduojami griežti žvilgsniai, madingi akiniai, kostiumai ir taurė šampano. Tačiau abejojame, ar kas nors įsivaizduoja tokį asmenį kaip Etienne Dumont. Visas E. Dumont kūnas yra padengtas tatuiruotėmis, jis turi ragus primenančius silikono implantus ant kaktos, kiekviename ausies spenelyje – po didelį žiedą ir šiek tiek auskarų.

Norėdamas pateisinti savo kaip „Gyvo meno“ reputaciją, 60-metis E. Dumontas Ženevoje esančioje Krisal galerijoje surengė savo fotografijų parodą. Pirmąją tatuiruotę menininkas pasidarė 1974 metais.

Laukite tęsinio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų