REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dar vieną pergalę į savo kraitį po vakar dienos Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynių įsirašė Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komanda, kuri - 63:53 įveikė Alytaus „Dzūkijos“ klubą, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Po rungtynių abiejų ekipų strategai pasidalijo mintimis su internetine sporto transliacijų televizija „SportoTV.lt“. Mantas Šernius (Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ trenerio asistentas): „Žinojome, jog Alytuje yra visada gera krepšinio atmosfera. Žiūrovų palaikymas davė komandai gerų emocijų ir ekipa sugebėjo išsilaikyti tris kėlinius. Aišku, varžovai yra jauni ir jiems galbūt sunku žaisti visus tris kėlinius su tokia patyrusia komandai kaip mūsų.

REKLAMA

Man patiko „Dzūkijos“ žaidimas ir tikiu, jog iki sezono pabaigos komanda tikrai atsigaus. Tai jaunų ir perspektyvių žaidėjų komanda, bus įdomu juos stebėti.  Mūsų lyderiai dar yra savęs, vietos ieškojime komandoje. Ekipa negali visą sezoną žaisti kylančia kreive. Atsiranda tam tikros duobes, iš tikrųjų, tai yra šiuo metų nutikę komandai. Mūsų krepšininkai skirtingai nusiteikia įvairiems varžovams, todėl reikės su žaidėjais pašnekėti.“

REKLAMA
REKLAMA

Mindaugas Lukošius (Alytas „Dzūkijos“ vyr. treneris): „Pagrindinė pralaimėjimo priežastis – labai prastas mūsų pataikymas. Pirmoje pusėje prametėme net ir iš po krepšio. Beveik nedengiame prametėme dešimt metimų, tai nėra pateisinama, nes žaidžiame namuose.

Žinoma, Pasvalio krepšininkai agresyviai gynėsi , dvigubino gynybą prieš atskirus krepšininkus, neleisdavo laisvai priimti kamuolio. To pasekoje, mūsų krepšininkai net ir būdami laisvi jau būdavo išmužti iš vėžių ir nepataikydavo.

Kitas svarbus aspektas – klaidos. Atlikome 22 klaidas, iš kurių daugumą padarė mūsų įžaidėjai. Daug kamuolių buvo prarasta prie vidurio aikštės, o prarastas kamuolys dažniausiai virsdavo dviem pasvaliečių taškais. Manau, jog įžaidėjai sužaidė žemiau savo galimybių.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų