• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Naudinga diena, ypač darbe daug spėsite nuveikti. Pasikliaukite nuojauta ir rasite optimalų sprendimą. Palankios kelionės, komandiruotės, susitikimai su užsieniečiais. Geras laikas kūrybinių profesijų atstovams.

Avinas Naudinga diena, ypač darbe daug spėsite nuveikti. Pasikliaukite nuojauta ir rasite optimalų sprendimą. Palankios kelionės, komandiruotės, susitikimai su užsieniečiais. Geras laikas kūrybinių profesijų atstovams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Labiau seksis tiems, kurie sutaria su sutuoktiniu, turi gerų draugų, tad pasistenkite suderinti planus su antrąja puse ir raskite laiko susitikti su draugais. Palankus metas ilgalaikėms sutartims pasirašyti. Nebloga proga greitai sutvarkyti dalykinius reikalus per trečią asmenį.

REKLAMA

Dvyniai Naudingų pokyčių diena, jei atidžiau įsiklausysite į savo vidinį balsą, jei mokėsite nugalėti save, ko nors atsisakyti. Jei jaučiatės išnaudojami darbdavio, galite taikiai pamaištauti: jūsų nuomonės bus paisoma. Tinkamas metas spręsti santuokinės ištikimybės problemą.

Vėžys Vėl pakili nuotaika, aplinkinių dėmesys. Tinka imtis darbų, kurių nesiruošiate greitai baigti. Verta bendrauti su užsieniečiais. Neatsisakykite kvietimo į svečius. Sėkminga diena ir svarbiam pokalbiui su žmogumi, kurį mylite. Jei seniai ieškojote progos prisipažinti meilę – žinokite, kad jūsų laukia sėkmė.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Jėgos laikas, kai reikia belstis, ir bus atidaryta, kai reikia prašyti, ir gausite. Tai svarbus laikas pokalbiams su vadovu, lemtingiems sprendimams priimti. Būkite kantresni, jei teks išgirsti artimųjų skundus, – atidumas, jautrumas jų išgyvenimams padės atkurti pasitikėjimą jumis.

Mergelė Malonių staigmenų diena. Draugai nenuvils, mylimas asmuo pradžiugins. Galite išgirsti meilės prisipažinimą iš žmogaus, su kuriuo siejo tik bičiuliški santykiai. Darbe ir namie galimi geri pokyčiai. Įsidėmėkite šiandien sužinotus dalykus – jie bus svarbūs ilgai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės Neskubinkite įvykių, nenorėkite daugiau, nei galima, ir viskas susiklostys geriau nei tikėsitės. Tiesa, netiks imtis nieko nauja. Palankus metas konfidencialiems susitikimams ir susitarimams. Tinka pasirašyti ilgalaikius dokumentus. Puikus laikas eiti į slaptą pasimatymą.

Skorpionas Tai laikas, kai visi jumis žavėsis. Tikėkite išgirstais komplimentais – jie nuoširdūs. Palanku pradėti ilgalaikius naujus darbus. Tinka tvarkyti užvilkintus reikalus. Palanku apsispręsti dėl gyvenamosios vietos keitimo ar būsto įsigijimo.

REKLAMA

Šaulys Problemos neišnyks, bet jūsų naudai keisis aplinkybės, taip pat jūsų požiūris į esamus sunkumus. Palanku spręsti finansinius klausimus. Geras laikas ką nors įsigyti savo namams. Tiks aiškintis keblumus dėl paveldėjimo. Verta spręsti santuokinio bendravimo, vaikų auklėjimo problemas. Palanku teikti meilės dovanas.

Ožiaragis Romantiškų susitikimų, paguodžiančių naujienų laikas, kai nugalima vidinė baimė ir išvystamos perspektyvos. Jei teks tvarkyti svarbius reikalus, būkite atidūs, kad nepervertintumėte savo galimybių, neprisiimtumėte finansiškai nenaudingų įsipareigojimų. Sėkmingas laikas pažintims užmegzti, bendrauti su naujais žmonėmis.

REKLAMA

Vandenis Nesiimkite spręsti profesinių problemų – šiuo metu svarbiau pasigilinti į tai, kas vyksta jūsų namuose. Tiktų pasirašyti ilgalaikius partneriškus susitarimus.

Žuvys Atsipalaiduokite ir darykite tik tai, ką norite: jei vadovausitės intuicija, reikalus sutvarkysite lengviau ir paprasčiau. Jei jaučiate nerimą dėl vaikų ar mylimo žmogaus, šiandien su jais atvirai pasišnekėkite – svarbu išsklaidyti abejones.  

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų