REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Baltijos krepšinio lyga (BBL) pristato kassavaitinę įvykių apžvalgą, suteiksiančią jums galimybę sužinoti svarbiausius savaitės įvykius ir įspūdingiausius pasirodymus.

REKLAMA
REKLAMA

TYLOS MINUTĖ. Po tragiškų įvykių Rygoje, kuomet po stogo griūties prekybos centre žuvo 54 žmonės, Baltijos krepšinio lyga prieš kiekvienas savaitgalio rungtynes skelbė tylos minutę žuvusiesiems pagerbti.

REKLAMA

NENUGALIMI. „Pyrinto“ bei „Pieno žvaigždžių“ komandos ir toliau žengia be pralaimėjimų. Abi komandos savo sąskaitoje jau turi po šešias pergales ir yra vienvaldės savo grupių lyderės.

BE PERGALIŲ. Tik dvi komandos vis dar nesugeba išlipti iš pralaimėjimų liūno. Po to, kai Raplos „Tyco“ išplėšė pergalę iš „TallinnaKalev“ rankų, tik Liepojos „Triobet“ bei Valgos „Maks&Moorits“ lieka be pergalių.

AUKŠČIAUSIA PAVARA. Šiemet lygoje debiutuojantys „Pyrinto“ krepšininkai šią savaitę pagerino rezultatyvumo rekordą. Du kartus. Rezultatu 106:52 sutriuškinę Valmieros komandą, jie pasiekė ne tik sezono rezultatyvumo rekordą, bet ir aukščiausią naudingumą – 143 naudingumo balus. Vos po kelių dienų suomiai gerino jau savo rekordą – į Rakverės „Tarvas“ krepšį buvo įmesta 117 taškų.

REKLAMA
REKLAMA

SUGRĮŽIMAS. Po ketverių metų klajonių po Europą Į BBL kovas sugrįžo Mindaugas Lukauskis. Naujausias Prienų „Tonybet“ pirkinys iškart demonstruoja puikų žaidimą ir nesikuklina atakuoti iš toli – per dvejas rungtynes pataikė 10 iš 22 tolimų metimų ir vidutiniškai renka po 21,5 taško.

ĮŽAIDĖJAS. Derekas Needhamas įrodinėja, jog turi puikų aikštės matymą – „Šiaulių“ pergalėje prieš svečius iš Pernu amerikietis atliko 11 rezultatyvių perdavimų. Tai – geriausias šio sezono rezultatas.

Benjaminas Raymondas – šios savaitės naudingiausias žaidėjas. „Pyrinto“ aukštaūgis per trejas rungtynes vidutiniškai pelnė po 20 taškų, atkovodavo po 8,7 kamuolio ir rinkdavo 26,7 naudingumo balų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Antras penketuke – buvęs Los Andželo „Lakers“ centras Derrickas Caracteris, vedęs Pasvalio „Pieno žvaigždes“ į pergalę prieš Utenos „Juventus“. Vidurio puolėjas pelnė 22 taškus, atkovojo 8 kamuolius ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus. Ilmaras Bergmanis dviem puikiais pasirodymais užsitikrino trečią vietą sąraše. Rygos „Barons“ gynėjas vidutiniškai rinko po 19 taškų bei atliko po 5 rezultatyvius perdavimus.

Į penketuką pakliuvo dar vienas „Pieno žvaigždžių“ atstovas. Dovydas Redikas, į „Juventus“ krepšį įmetęs 22 taškus, surinko 23 naudingumo balus.

Penketuką uždaro Tartu „Rock“ puolėjas Janaras Taltsas. Estas pelnė 16 taškų, atkovojo 6 kamuolius bei atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir vedė savo komandą į pergalę prieš Prienų krepšininkus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų