REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas iš „išmaniojo“ laikrodžio „Galaxy Gear“ trūkumų yra apribojimai, neleidžiantys pilnai išnaudoti šio mobiliojos įrenginio funkcionalumo. Be to, laikrodis praktiškai negali dirbti savarankiškai, kadangi glaudžiai susietas su išmaniuoju telefonu.

REKLAMA
REKLAMA

Antra vertus, „Galaxy Gear“ valdo operacinė sistema „Android“. Pastaroji, nors ir modifikuota jos kūrėjų, vis tik turi tokį privalumą, kaip atvirumas. Tai suteikia plačias galimybes keisti atitinkamus nustatymus ir didinti funkcionalumą. Būtent taip pasielgė vienas iš „XDA-Developers“ bendruomenės dalyvių.

REKLAMA

Vienas iš entuziastų papasakojo, jog jam pavyko „nulaužti“ „Samsung“ laikrodį ir pasiekti, kad „Galaxy Gear“ ekrane būtų atvaizduojami interneto tinklalapiai. Žinoma, 1,6 colio įstrižainės ekranas nėra tam itin tinkamas, ypač jei prisimintume, kad šio laikrodžio savininkas privalo turėti išmanųjį telefoną su didesniu ekranu.

Beje, atliktos modifikacijos suteikia ir kitų galimybių. Dabar „Galaxy Gear“ galima aktyvuoti trečiųjų šalių aplikacijas, valdiklius, keisti temą ir sąsają. Be to, prie interneto galima prisijungti ir per „Bluetooth“ sąsają perimant duomenų srautą iš išmaniojo telefono. Bet kokiu atveju, tikimasi, kad ateityje tokių modifikacijų pasirodys ir daugiau, juo labiau, kad analitikai nuo kitų metų žada „išmaniųjų“ laikrodžių populiarėjimo bumą.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų