REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kino žvaigždė Angelina Jolie (Andželina Džoli) šeštadienį vakare per ceremoniją Holivude buvo apdovanota garbės "Oskaru" už savo humanitarinį darbą.

Kino žvaigždė Angelina Jolie (Andželina Džoli) šeštadienį vakare per ceremoniją Holivude buvo apdovanota garbės "Oskaru" už savo humanitarinį darbą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apdovanojimus per kasmet rengiamą Kino meno ir mokslo akademijos valdytojų tarybos ceremoniją taip pat atsiėmė aktorė veteranė Angela Lansbury (Andžela Lensberi), komikas Steve'as Martinas (Stivas Martinas) ir italų kostiumų dizaineris Pietro Tosi (Pjetras Tosis).

REKLAMA

Tarp 600 svečių buvo tokie kino pramonės "karališkieji asmenys" kaip Tomas Hanksas (Tomas Henksas), Jake'as Gyllenhaalas (Džeikas Gilenhalas), Diane Keaton (Dajan Kiton), Emma Thompson (Ema Tompson), Harrisonas Fordas (Harisonas Fordas), Amy Adams (Eimi Adams), Matthew McConaughey (Metjus Makonis) ir George'as Lucasas (Džordžas Lukasas), taip pat - A.Jolie sužadėtinis Bradas Pittas (Bradas Pitas).

"Tik pradėjusi keliauti suvokiau savo atsakomybę kitiems", - susirinkusiai auditorijai sakė A.Jolie, kuri humanitarinį darbą dirba jau daug metų.

REKLAMA
REKLAMA

"Kai susitikau su karus, badą, išžaginimą išgyvenusiais žmonėmis, sužinojau, koks yra gyvenimas daugumai žmonių šame pasaulyje ir kaip man pasisekė, kad turiu maisto pavalgyti, stogą virš galvos, saugią vietą gyventi ir laimę, kad mano šeima saugi ir sveika", - sakė ji.

"Suvokiau, kokia buvau apsaugota nuo rūpesčių, ir pasiryžau niekada tokia nebebūti", - pridūrė aktorė.

Nuo 2012 metų A.Jolie buvo išvykusi į daugiau kaip 40 misijų visame pasaulyje, kaip specialioji Jungtinių Tautų (JT) Pabėgėlių agentūros pasiuntinė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

38 metų A.Jolie Jeano Hersholto (Džino Heršolto) humanitarinio apdovanojimo statulėlę, kuri atrodo kaip "klasikinis" "Oskaras", atsiėmė iš "Žvaigždžių karų" (Star Wars) kūrėjo G.Lucaso rankų.

"Oskarą" už vaidybą A.Jolie gavo 2000 metais, už antraplanį vaidmenį juostoje "Mergina su trūkumais" (Girl, Interrupted).

Didžiojoje Britanijoje gimusi 88 metų A.Lansbury, išgarsėjusi detektyvės mėgėjos vaidmeniu populiariame televizijos seriale "Džesika Flečer" (Murder, She Wrote), ir komikas S.Martinas atsiėmė apdovanojimus už viso gyvenimo pasiekimus.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų