REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Nelengva diena. Dėl aplaidumo, neapdairumo gali sudužti didelės viltys. Regis, jus sunervins antrosios pusės ar oponentų keliami reikalavimai, pretenzijos.

Avinas Nelengva diena. Dėl aplaidumo, neapdairumo gali sudužti didelės viltys. Regis, jus sunervins antrosios pusės ar oponentų keliami reikalavimai, pretenzijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Regis, kils įtampa bendraujant su priešinga lytimi. Galite neteisingai suprasti jums rodomą dėmesį, keliamus reikalavimus. Nekurkite nerealių praturtėjimo planų ir nesileiskite į pavojingas aferas. Didesnių išlaidų geriau būtų atsisakyti.

REKLAMA

Dvyniai Bus didelis poreikis su kitais dalintis savo mintimis. Galite turėti reikalų su užsieniečiais arba juristais, kultūros veikėjais. Tačiau ši diena bus ne tokia sklandi kaip norėtųsi. Darysite nemažai klaidų, lydės nesusipratimai.

Vėžys Šiandien bus nelengva, jei savyje ir kituose kurstysite pavydą, ambicijas. Verčiau rimčiau pamąstykite, pasverkite, prieš išsakydami savo nuomonę, aštresnius argumentus.

Liūtas Seksis kolektyviniai reikalai, gali išsiplėsti visuomeniniai ryšiai. Tačiau nederėtų pasiduoti momentinei euforijai, pulti į atsitiktinį glėbį ar avantiūrą. Tai, kas atrodys panašu į siektiną dalyką, gali būti savęs apgaudinėjimas.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Galite jaustis nusivylę savimi ar artimu žmogumi, arba apskritai prarasti iliuzijas kai kurių asmenų ar idėjų atžvilgiu. Gali kilti mintis viską mesti, skirtis. Nepiktnaudžiaukite svaigalais, nesielkite neetiškai, neatsargiai.

Svarstyklės Šiandien sunku bus išvengti konfliktų tiek su artimaisiais, tiek kituose santykiuose. Į jūsų iniciatyvą meilės srityje turbūt liks neatsakyta. Būtų geriau neaštrinti nesutarimų, nepradėti ginčytis. Labiau paisykite kitos pusės interesų.

Skorpionas Nusimato problemos dėl tarpusavio santykių ar pinigų, skolų, atsiskaitymų. Nevilkinkite šių reikalų, užbaikite iki galo tai, kas pradėta, arba būkite ryžtingesni ir ieškokite originalesnių būdų savo tikslui pasiekti. Be reikalo neišlaidaukite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Tarp aplinkinių šiandien jausitės nesmagiai dėl keistų nesusipratimų. Neatsargiu poelgiu galite įžeisti giminaitį, kaimyną ar kitą pažįstamą asmenį. Kažkokia informacija bus verta ypatingo dėmesio, tačiau jūs galite to neįvertinti.

Ožiaragis Ši diena nedžiugins, jei stengiatės įgyvendinti dideles ambicijas arba turite šeimyninių problemų. Viską vertinsite itin subjektyviai ir kategoriškai. Stenkitės korektiškai bendrauti, nes padarytos klaidos ilgai neduos ramybės.

Vandenis Šiandien prieš savo valią galite būti įtraukti į svetimus rūpesčius, santykių peripetijas. Galbūt nuostolingų eibių prikrės jūsų vaikai. Lengvabūdiškas meilės nuotykis ar kita pramoga gali per daug kainuoti.

Žuvys Nuo pat ankstyvo ryto gali varginti nekokia savijauta. Staiga gali paūmėti lėtinis negalavimas. Galbūt žlugs kai kurios iliuzijos, susijusios su suplanuotu darbu ar pagerintu įvaizdžiu. Venkite kategoriškų pareiškimų, netaktiškų pastabų.  

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų