• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Stipriausias lapkričio ėjimas „Gargare“ – „ABSOLUT. Transform Today: Neoninė naktis su Martin Roth“

Stipriausias lapkričio ėjimas „Gargare“ – „ABSOLUT. Transform Today: Neoninė naktis su Martin Roth“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Absoliuti Helovyno naktis Kaune nepaliko abejingų. Sausakimšame „Gargare“ spalio 31-ąją su svečiais „Lexicon Avenue“, Dee & Kamy, Mamania ir kitais svečiais puikiai laiką praleidę idėjos autoriai Kastis Torrau ir Donatello neketina ilsėtis ir jau planuoja didžiausią lapkričio renginį Kaune – „ABSOLUT. Transform Today: Neoninę naktį su Martin Roth“.

REKLAMA

Unikalioje „Gargaro“ erdvėje lapkričio 22-ąją tilps dvi aktualiausiai šokių muzikai dedikuotos scenos. Net 16-os talentingų didžėjų kuriamą nuotaiką čia stiprins kvapą užgniaušiantys oro akrobačių pasirodymai ir specialiai ruošiamos „3D mapping“ vaizdo projekcijų technologijos.

Galingiausios mėnesio nakties proga visame klube bus įdiegtas šiuo metu į populiarumo olimpą pasaulio šokių muzikos sostinėse grįžtantis ultravioletinis apšvietimas. „Juk nauja – tai laiku atgaivinta sena“, – juokauja Helovyno pasiekimais vis dar negalintys atsidžiaugti Kastis Torrau ir Donatello, prisiminę senas, bet efektingas vakarėlių madas.

REKLAMA
REKLAMA

Organizatoriai kviečia svarbia „ABSOLUT. Transform Today: Neoninės nakties su Martin Roth“ dalimi tapti kiekvieną šokių muzikos mylėtoją. Tereikia pasirinkti tinkamą neoninę šviesą atspindinčią aprangą ar pasirūpinti įspūdingu šviečiančiu makiažu ir taip įsilieti į ryškiaspalvę minią. Beje, veido ir kūno makiažo – „body painting“ – specialistai norinčiais neprapulti tamsoje rūpinsis ir renginio metu.

Netikėtomis spalvomis didžiausia Kauno renginių erdvė „Gargaras“ sušvis jau lapkričio 22-ąją. Neoniniam didžėjų paradui vadovaus vokiečių deep house specialistas Martin Roth, vienai nakčiai į Kauną užsuks ir Vilniaus diskotekų didmeistriai St. Stereo bei Rembo. Išankstiniais greitai tirpstančiais bilietais į „ABSOLUT. Transform Today: Neoninę naktį su Martin Roth“ jau prekiaujama „Ticketpro“ kasose ir internete.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų