REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Teisėsauga Vilniaus teismui perduoda bylą, kurioje buvęs aplinkos viceministras Stanislovas Šriūbėnas ir jo žmona įtariami neteisėtu praturtėjimu.

REKLAMA
REKLAMA

Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos (FNTT) Vilniaus apygardos valdyba kartu su Vilniaus apygardos prokuratūra baigė ikiteisminį tyrimą ir baudžiamąją bylą perduoda nagrinėti Vilniaus miesto apylinkės teismui, pranešė FNTT.

REKLAMA

Atliekant ikiteisminį tyrimą nustatyta, kad įtariamieji S. Šriūbėnas ir jo žmona teisėtomis pajamomis negalėjo pagrįsti daugiau kaip 400 tūkst. litų sumos, už kurią buvo įsigytas nekilnojamasis turtas, automobiliai, obligacijos ir Vyriausybės vertybiniai popieriai.

FNTT Vilniaus apygardos valdyba tyrimą atliko bendradarbiaudama su Valstybine mokesčių inspekcija.

Baudžiamasis kodeksas nustato, kad už neteisėtą praturtėjimą asmuo, turintis nuosavybės teise didesnės negu 500 MGL (65 tūkst. litų) vertės turtą ir žinantis arba turintis ir galintis žinoti, kad tas turtas negalėjo būti įgytas teisėtomis pajamomis, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimo iki ketverių metų bausme.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų