• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Pasikliaukite sutuoktinio ar mylimo žmogaus nuomone – tartis būtina. Nepriimkite jokių atsakingų sprendimų: jūsų ketinimai, norai keisis.

Avinas Pasikliaukite sutuoktinio ar mylimo žmogaus nuomone – tartis būtina. Nepriimkite jokių atsakingų sprendimų: jūsų ketinimai, norai keisis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Blogas laikas svarbioms finansinėms operacijoms, ypač netinka pinigus investuoti, skolinti. Pavojinga priekaištauti sutuoktiniui – galite sukelti rimtą skandalą, kuris jus išskirs.

REKLAMA

Dvyniai Ko gero, vėlavimas, reikalų vilkinimas neišvengiami, tad nesiimkite daug darbų, atsisakykite svarbių dalykinių susitikimų. Neskubėkite žadėti.

Vėžys Apgaulingas laikas: jei manysite, kad viskas gerai, žinokite, jog pervertinate savo galimybes, jei manysite, kad katastrofa – irgi netiesa, tai tik išbandymas, kuris išeis į naudą. Gresia kvaili, bet lemtingi nesusipratimai su mylimu žmogumi.

Liūtas Negeras laikas aktyviai veiklai. Pasistenkite atsiriboti nuo aplinkinių, bet jei teks bendrauti – nepraraskite savitvardos, kad ir ką sužinosite. Daugiau laiko praleiskite namuose. Vakaras bus palankesnis, tad turėsite progą išspręsti nesusipratimus su artimaisiais.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Netikėtai paaiškėjusi teisybė nebūtinai bus teisybė. Pasistenkite svarbių sprendimų priėmimą atidėti kitai savaitei. Galimi nesusipratimai su kolegomis.

Svarstyklės Nepalankus metas. Jei negerai jaučiatės, likite namie ar bent jau prie vairo nesėskite. Kad ir su kuo bendrautumėte, neprovokuokite konfliktų. Galimi rimti nesusipratimai su dalykiniais partneriais, sutuoktiniu.

Skorpionas Būkite pagarbesni, tolerantiškesni. Jokių kraštutinumų. Vertinkite gerus santykius su partneriais ir sutuoktiniu.

Šaulys Netikėtai atsiveria akys ir jums jau atrodo, kad dabar viską žinote, suprantate. Gal ir taip, gal ir ne, mat diena dvilypė. Rizikuoti šiandien nederėtų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Pasisaugokite provokacijų. Negeras laikas kovoti už principus ar ko nors prašyti, reikalauti, siūlyti savus sumanymus. Nepatartina imtis svarbių, atsakingų darbų – galite padaryti rimtų klaidų.

Vandenis Būsite kūrybingi, sumanūs – idėjų nestigs, bet netinkamas laikas rimtoms išvadoms, neskubėkite tikėti tuo, ką iš kitų išgirsite – nieko nekaltinkite, nesmerkite, kol nepatikrinsite informacijos. Būkite atsargesni su elektros prietaisais. Galimi nemalonumai per draugus.

Žuvys Nesiimkite atsakingų darbų, nepradėkite aiškintis santykių, dėl ko nors kovoti – geriau ilsėkitės nieko neveikdami, tuomet ir klaidų nepadarysite. Venkite viešų susibūrimų, šventimo.  

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų