REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Grupė „Lemon Joy“, lapkričio 2 – ąją, šeštadienį, koncertuosianti Klaipėdos naktiniame klube „PORT night club by BarBar'a“, savo gerbėjams suteikia truputį vilčių, jog iki šio šeštadienio spės sudėlioti „taškus ant i“ ir būtent pajūryje pristatys naujausią savo kūrinį „Su pirma saulės šviesa“.

REKLAMA
REKLAMA

„Na, įsipareigoti nenorime, bet visko gali nutikti. Jei nespėsime pasirengti šiam savaitgaliui, radio singlas eteryje turėtų pradėti suktis lapkričio viduryje“, – sakė „Lemon Joy“ narys Olegas Dikermanas.

REKLAMA

„Visos dainos, kurias parašau, yra apie mane. Tik tai, ką dainuoju, nebūtinai nutiko neseniai, – sakė I. Kofas, – Visokių peripetijų gyvenime buvo. Įkvėpimo yra iš ko semtis“. Nors singlo pavadinime yra žodis „saulė“, „Lemon Joy“ nariai šypsodamiesi sako, kad daina yra ne apie orą, o apie sudėtingus žmonių santykius.

„Su pirma saulės šviesa tu grįši pas jį, o aš – pas ją, – kūrinį citavo I. Kofas, – Ar man taip yra buvę? Žinoma. Ar galima santykius pratęsti, negrįšti pas antrąsias puses? Be abejonės, bet kartais to nesinori...“.

„Lemon Joy“ naują singlą klausytojams pristatys maždaug po dviejų metų pertraukos. I. Kofas sakė nežinąs, kuomet bus išleistas grupės albumas: „Neesu strategas ir nemoku visko planuoti, iš muzikos daryti verslą, užsiimti reklaminėmis kampanijomis. Tiesiog kuriame ir nesistengiame visko organizuoti dirbtinai“.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų