REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bosnijos futbolo komandos sirgalių grupė, kuri norėjo stebėti kvalifikacines pasaulio čempionato rungtynes tarp Lietuvos ir Bosnijos, atsidūrė visai ne Lietuvoje, o Latvijoje, pranešė žiniasklaida.

REKLAMA
REKLAMA

Portalas sportskeeda.com, cituodamas Latvijos žiniasklaidos pranešimus, antradienį pranešė, kad Bosnijos ir Hercegovinos nacionalinės komandos gerbėjai, kuriems vadovavo Harisas Tresnjo (Harisas Tresnas), norėjo stebėti rungtynes stadione ir paremti savo komandą, bet atsidūrė ne toje šalyje.

REKLAMA

Harisas, kuris ir pats yra užsienietis, sakė: „Aš ir keli mano draugai vykome į rungtynes palaikyti Bosnijos, bet vietoj Lietuvos atsidūrėme Latvijoje.“

„Mes susimovėme, kai pirkome bilietus kelionei, ir nepastebėjome, kad vykstame į kitą šalį. Kai ten nuvykome, pamatėme, kad visur tylu, niekur nėra jokių kitų sirgalių, – pasakojo jis. – Angliškai paklausėme kelių žmonių, kur visi ir kur vyksta futbolo rungtynės. Pasakėme jiems, kad atvykome iš Bosnijos ir Hercegovinos palaikyti savo komandos, bet jie tik pasijuokė iš mūsų ir pasakė, kad esam labai toli nuo stadiono.“

REKLAMA
REKLAMA

„Tada prie mūsų priėjo vienas jaunesnis vyrukas ir paaiškino, kad esame ne toje šalyje ir kad rungtynės vyksta ne Latvijoje, o Lietuvoje. Dar truputį paklaidžiojome po sostinę – tiesiog kad įsitikintume“, – sakė H.Tresnjo.

Jis pripažino, kad nelabai skiria Latviją nuo Lietuvos.

Tačiau ta sirgalių grupė beveik įvykdė savo misiją. Ji rado kavinę, kurioje buvo rodoma rungtynių transliacija ir sveikino savo komandą, kuri įveikė Lietuvos rinktinę rezultatu 1:0.

„Tikrai visą likusį savo gyvenimą prisiminsiu šią kvailystę“, – pridūrė H.Tresnjo.

Antradienį Bosnijos ir Hercegovinos komandos iškovota pergalė pirmą kartą jos istorijoje užsitikrino kelialapį į ateinančių metų Pasaulio futbolo čempionatą Brazilijoje.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų