REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lapkričio 16 dieną, Vilniaus „Siemens“ arenoje vyks „Bushido HERO‘S 2013“ turnyras. Tai išskirtinė galimybė pamatyti pasaulinio lygio KING OF KINGS (KOK) turnyrą, atitekusį Lietuvai, Vilniaus miestui. Šiame bendrame, unikaliame turnyre bus galima išvysti ne tik MMA bušido kovas, bet ir KOK pasaulio taurės turnyrą. KOK pasaulio taurės turnyro metu susikaus keturi stipriausi šios svorio kategorijos pasaulio kovotojai, iš kurių per vakarą liks tik vienas - pasaulio taurės čempionas. Dėl teisės patekti į stipriausių pasaulio kovotojų ketvertuką svorio kategorijoje iki 65 kg bei kautis dėl didžiojo prizo nusišypsojo laimė ir dviem Lietuvos atstovams. Pirmoje turnyro dvikovoje susikaus Deivydas Danyla, atstovaujantis Kauno sporto klubą „TITANAS“.

REKLAMA
REKLAMA

Šis kovotojas neseniai džiaugėsi skambia pergale mėgėjų ringe spalio pradžioje Rygoje, laimėjęs WAK-1F Pasaulio K-1 mėgėjų taurės čempiono titulą. Šį kartą jo laukia kova prieš Olandijos kovotoją Massaro Glunder atstovaujantį „Mike‘s Gym“ sporto klubą.

REKLAMA

Kitoje turnyro kovoje Martynas Danius, atstovaujantis Klaipėdos sporto klubą „K-1 Akademija“, stos prieš mums visiems jau gerai žinomą, vieną stipriausių Europos kovotojų Maxsimą Raileaną iš Moldavijos, pravarde „Gaisrininkas“.

Turnyro kovotojų lauks ypač sunkios ir įtemptos kovos, tačiau kitaip būti ir negali, kuomet ant kortos pastatyta tiek daug – galimybė kartą ir visiems laikams savo vardą įrašyti pasaulio KOK taurės laimėtojų istorijos puslapiuose. Visi šio ketvertuko turnyro dalyviai turi nemažą K-1 kovų patirtį, tad belieka tik spėlioti, kam fortūna bus palanki, o kam ne, šį legendinį vakarą.

REKLAMA
REKLAMA

Vakaro metu bušido sirgalių laukia ne tik KOK pasaulio tarės turnyras, bet iš viso 12 profesionalių super dvikovų, kurių metu sirgaliai turės galimybę išvysti sparčiai pasaulio reitingais aukštyn kylantį Tomą Pakutinską, bei ringuose atsitraukimo nepripažįstantį Mindaugą Veržbicką. Na, o dar vienoje, ne mažiau intriguojančioje vakaro super kovoje - charizmatiškasis Ignas Barysas prieš Airijos čempioną.

Šiame istoriniame turnyre lietuvių varžovais taps gerai žinomi visame pasaulyje vardai, kovotojai iš Olandijos, JAV, Airijos,Vokietijos, Rusijos, Lenkijos, Moldavijos.

Daugiau informacijos apie artėjantį „BUSHIDO HERO‘S 2013 “ turnyrą www.bushido.lt

Užsakymo nr. 1105R

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų