REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Sėkmingas metas, palankus ir asmeninėms problemoms spręsti, ir svarbiems dalykiniams reikalams tvarkyti, ypač jei tai susiję su užsieniečiais, kelionėmis ar veiklos plėtimu.

Avinas Sėkmingas metas, palankus ir asmeninėms problemoms spręsti, ir svarbiems dalykiniams reikalams tvarkyti, ypač jei tai susiję su užsieniečiais, kelionėmis ar veiklos plėtimu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Palanku tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, su vadovu ar partneriais aptarti karjeros perspektyvas. Gautus veiklos pasiūlymus verta priimti.

REKLAMA

Dvyniai Svarbius reikalus aptarkite su draugais, kvieskitės juos į pagalbą. Jei draugas jau seniai netesėjo duoto žodžio – puiki proga jam priminti, tačiau nenustebkite, jei ir jums prikiš neįvykdytą pažadą. Geras laikas užmegzti draugiškus, partneriškus ryšius – jie bus stabilūs.

Vėžys Mokėkite laukti palankios akimirkos, nesikarščiuokite ir nesinervinkite – tai ramybės, paslapties laikas. Tyla – veiksmingiausias argumentas. Šiandien net ir labai norėdami įvykių nepaskubinsite. Tinkamas laikas konfidencialiems susitarimams.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Jėgos metas: pasistenkite kuo daugiau nuveikti, tai užtikrins sėkmę ateityje. Tinka pasirašyti atsakingus darbo dokumentus, aptarti su vadovu jūsų finansines perspektyvas – jam duotą pažadą teks įvykdyti.

Mergelė Puikus metas svarbiems finansiniams susitarimams, tvirtinti sandorius. Palanku priminti skolininkams jų pareigas. Gera proga įsigyti vertingų daiktų ar kitaip investuoti pinigus.

Svarstyklės Mažiau kalbų – daugiau darbų. Nepersistenkite žadėdami, neskubėkite įsipareigoti – vėliau jus gali šantažuoti dabar duotu žodžiu. Palanku pasirašyti darbo, finansines sutartis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Pasyvus metas, kai geriau niekam į akis nekristi, todėl šiandien stenkitės elgtis kukliau, paprasčiau. Neblogas laikas tvarkyti nekilnojamojo turto įsigijimo arba kraustymosi į kitą gyvenamąją vietą klausimą. Geras laikas pradėti namuose remontą.

Šaulys Jus lydės sėkmė – galite imtis rizikingiausių dalykų. Tai ir tinkamas laikas pareikalauti atsakyti už savo veiksmus asmenį, kurį mylite. Pravartu griežčiau pasikalbėti ir su savo vaikais apie pareigas šeimai, tėvams.

Ožiaragis Gilinkitės į detales – taip geriau suvoksite reikalo esmę, neskubėkite daryti išvadų. Tai puikus laikas tvarkyti reikalus, susijusius su jūsų veikla ar remontu namuose.

REKLAMA

Vandenis Palankus metas bendrauti su įtakingais asmenimis, ieškoti patikimų partnerių, tartis, derėtis, tvirtinti reikšmingus dokumentus. Nebloga proga kategoriškam pokalbiui su sutuoktiniu.

Žuvys Būsite kiek įsitempę, tačiau tai geras laikas bendradarbiavimui puoselėti, ilgalaikiams darbo susitarimams, tvirtinti sandorius, tvarkyti kredito reikalus. Jei susiruošite kam nors padėti, darykite tai nesusitapatindami su svetimais rūpesčiais.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų