REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per metus akcijų paieškos ir kainų lyginimo sistemą išpopuliarinusios bei startui užsienyje besirengiančios UAB „PriceOn“ valdyboje – nauji, o kartu gerai žinomi veidai.

REKLAMA
REKLAMA

Vietoj buvusio A. Kubiliaus patarėjo M. Majausko, „LTk Capital“ elektroninės komercijos vadovo Arūno Vizicko bei akcijų paieškos ir kainų lyginimo sistemos bendraautoriaus Jurij Laneckij į valdybą perėjo finansininkas Saulius Svitojus, pirmuoju samdomu „PriceOn“ darbuotoju dirbęs Emilis Dambauskas bei buvęs „Omnitel“ vadovas Antanas Juozas Zabulis.

REKLAMA

Pasak UAB „PriceOn“ atstovų, ligšiolinė valdyba sėkmingai įgyvendino jai keltus įsitvirtinimo Lietuvoje tikslus, o tekelomunikacijų bendrovės „Omnitel“ vadovo prisijungimas į komandą padės užtikrinti kokybišką projekto plėtrą užsienyje.

„Valdyba pasipildė stipriomis asmenybėmis. Jų žinios ir patirtis mums padės dar greičiau tobulėti bei užtikrins sklandžią ir greitą projekto plėtrą užsienyje. Esant tokiam tvirtam užnugariui, pats galėsiu susikoncentruoti į vykdomąją veiklą: projekto plėtrą, produkto vystymą ir daugiau kaip dvidešimties „PriceOn“ komandos narių darbo organizavimą“ – teigia UAB „PriceOn“ direktorius, sistemos įkūrėjas Jurij Laneckij. Jis patikino, kad atsinaujinus valdybai, didesnių permainų bendrovės politikoje ir kasdienėje veikloje nenumatoma.

Šiemet progreso konferencijoje LOGIN 2013 bandomąją „PriceOn“ akcijų paieškos ir kainų lyginimo sistemos versiją interneto vartotojai ir vertinimo komisija vieningai pripažino geriausiu metų debiutu interneto verslų erdvėje, taip pat – geriausia mobiliąja aplikacija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų