REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

 Antradienį Lietuvos moterų krepšinio lyga (LMKL) atidarė 20-ąjį savo sezoną. Pasirodyme buvo pristatytos visos lygos komandos, jų treneriai, pakalbintos atstovės.

REKLAMA
REKLAMA

Renginyje netrūko garbingų svečių: lankėsi Ministras pirmininkas Algirdas Butkevičius, LKF prezidentas Arvydas Sabonis.

REKLAMA

„Norėčiau pasveikinti lygą su dvidešimtmečius, palinkėti krepšininkės gražaus krepšinio. Tikiuosi, kad salėse bus daug žiūrovų, nes jų vis daugėja“, - kalbėjo A. Butkevičius.

"Linkiu, kad merginos būtų gražios, o svarbiausiai sveikos. Linkiu įdomių rungtynių", - sakė A. Sabonis.

Favorite laikomos komandos „Kibirkšties-VIČI-IKI“ trenerė Jurgita Štreimikytė – Virbickienė teigė, kad artėjantis sezonas gali pateikti staigmenų.

REKLAMA
REKLAMA

„Kol kas visas komandas matėme tik ant popieriaus, todėl sudėtinga komentuoti. Pirmiausia reikėtų pamatyti komandų pajėgumą. Žinoma, yra kelios komandos, kurios išsiskiria. Manau, bus įdomi kova.“, - kalbėjo trenerė.

Ji neabejojo, kad komandai reikia kelti tik aukščiausius tikslus: „Aš visuomet sau asmeniškai keliu aukščiausius tikslus ir tas pats galioja komandai. Kol kas esame pasirengimo etape ir formą turėtume įgauti lapkritį.

„Būti vyriausiąja trenere yra žymiai sunkiau, reikia daugiau laiko. Esu maksimalistė ir man tai yra daugiau bemiegių naktų“, - juokėsi strategė.

Renginio kulminacija tapo ledo skulptūra, ant kurios prie žiūrovų buvo išpjaustytos LMKL raidės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų