REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Nacionalinės ledo rinktinės vyriausiasis treneris Berndas Haake pirmadienį atvyko į Lietuvą ir šalyje praleis dešimt dienų. Tiesiai iš oro uosto specialistas iš Vokietijos atlėkė į Elektrėnų „Energijos“ treniruotę, kuriai buvo parengęs specialią programą prieš rungtynes, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Elektrėniškiai šią savaitę sužais keturias Baltarusijos „Aukščiausios lygos“ rungtynes: antradienį ir trečiadienį namuose su Baltarusijos jaunių rinktinės pagrindą sudarančią „Riaubiči96” komanda, o savaitgalį išvykoje su Novopolocko „Chimik2”.

REKLAMA

Apie vizitą ir tikslus Lietuvoje Lietuvos rinktinės treneris Berndas Haake:

– Kokiu tikslu Lietuvoje, ką planuojate nuveikti?

– Visų pirmą tai atvykau pažiūrėti kaip sekasi rinktinės vyrams, kurie atstovauja „Energijai“. Ne tik pažiūrėti – kaip ir visada dirbsiu su treneriais ant ledo, padėsiu per rungtynes, taip pat planuoju vykti ir į išvyką Baltarusijoje šį savaitgalį. Ryšį tiek su Elektrėnų „Energijos“ treneriais tiek su žaidėjais palaikau beveik kasdien, todėl atotrūkio jokio nejaučiu.

REKLAMA
REKLAMA

– Atvykote tiesiai į treniruotę ir jai „dirigavote“ – kokie įspūdžiai?

– Atvirai, tai pasigedau šiek tiek greičio, judesio ant ledo iš žaidėjų, bet žinau, kad komanda dirba ir su svarmenimis ir varžybų nemažai per vieną mėnesį, bet tikiu, kad rytdienos rungtynėse atrodysime šviežesni.

– Ar pavyks „Energijai“ pratęsti pergalingų rungtynių seriją?

– Manau, taip. Komanda neblogai sukomplektuota, vyra gerai dirba ir tikiu,kad sezone pasieks gerų rezultatų.

Elektrėnų „Energija” po 10 sužaistų rungtynių turi 20 taškų ir žengia turnyrinėje lentelėje aštunti, o antradienio ir trečiadienio rungtynių varžovai „Riaubiči96” po 14 rungtynių su 23 taškais yra septintoje vietoje. Lyderiais po 14 rungtynių tapo Soligorsko „Šakhtior2” ledo ritulininkai.

Elektrėnų „Energija“ – Riaubičių „Riaubiči96”

Spalio 15 d. (antradienis) ir spalio 16 d. (trečiadienis) 19.00 val. Elektrėnų ledo rūmai, Draugystės g. 24, Elektrėnai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų