• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dvi pergalės bei vidutiniškai 20 taškų, 4 rezultatyvūs perdavimai ir 3,5 atkovoto kamuolio per rungtynes garantavo „Mažeikių“ įžaidėjui Mindaugui Reminui geriausio antrosios NKL savaitės krepšininko vardą. Po 20 naudingumo balų per mačą rinkęs gynėjas penktadienį (10.11) padėjo savo komandai įveikti Klaipėdos „Naftą-Universitetą“, o šeštadienį (10.12) po pratęsimo – ir „Vilnių-MRU“, praneša NKL.

REKLAMA
REKLAMA

Rungtynėse su klaipėdiečiais M. Reminas pelnė 19 taškų, atkovojo 6 ir perėmė 2 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir rungtynes baigė turėdamas 18 naudingumo balų.

REKLAMA

Pirmose 2013–2014 metų NKL sezono rungtynėse su pratęsimu M. Reminas į „Vilniaus-MRU“ krepšį įmetė 21 tašką, atkovojo 1 kamuolį, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 5 varžovų pražangas ir surinko 22 naudingumo balus.

Į NKL savaitės žaidėjo titulą pretendavo Lukas Lekavičius (Kauno „Žalgiris-2“), Tomas Lekūnas („Šilutė“), Karolis Brusokas („Vilnius-MRU“), Thomas Ray Davis (Molėtų „TiuMenas-Ežerūnas“), Donatas Sabeckis (Kauno „JAZZ-KTU“) ir Rytis Juknevičius („Trakai“).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų