REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Geriausia ir realiausia išeitis išmaniųjų telefonų gamintojai „Blackberry“ yra žlugimas, rašoma portale qz.com. Iš tiesų, nuo rugpjūčio parduodama kanadiečių kompanija jau domisi technologijų gigantai „Cisco“, „Google“ ir SAP.

REKLAMA
REKLAMA

Esant tokiam didelių žaidėjų susidomėjimui investuotojai tikisi, kad pagaliau paaiškės pardavimo detalės.

REKLAMA

Didžiausias „Blackberry“ akcininkas „Fairfax Financial“ planavo įsigyti kompaniją už 4,7 mlrd. JAV dolerių, tačiau pasiūlymas nebuvo pakankamai realus. Kompanijos akcijos smuko, o tai atspindi, kad investuotojai netiki, kad „Fairfax“ pavyks susitarti dėl perpirkimo.

Realiausias scenarijus, pasak „Macquite Equities“ analitiko Kevino Smitheno, yra toks, kad „Blackberry“ bus parduota tam tikram konsorciumui, mokant 6-9 JAV dolerius už akciją.

REKLAMA
REKLAMA

Esama situacija nepalanki tiek Kanados, tiek JAV valdžiai, nes šios atstovai daugiausiai naudojasi „Blackberry“ telefonais ir juose veikiančiomis paslaugomis. Tikėtina, kad šios institucijos spartins pardavimo procesą.

Merdint įprastų klientų paklausai, ją pirkti norinčios kompanijos įžvelgia, kad „Blackberry“ siūlomos technologijų paslaugos ir kontraktai su valdžios institucijomis yra gera investicija.

Dabar kaip niekada svarbu, kad kompanija aiškiai išdėstytų savo perspektyvas. Ypač po to, kai nepasiteisino naujojo Z10 pardavimai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų