REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Giedrė Sankauskaitė

Pirmadienį kabelinei televizijai „Cgates“ nutraukus Pirmojo Baltijos kanalo (PBK) transliaciją, „Cgates“ sulaukė naujų, palaikančių klientų.

REKLAMA
REKLAMA

„Pirmą kartą turime tiek palaikančių klientų – žmonės ateina ir pasako norintys užsisakyti mūsų paslaugų“, – portalui ekonomika.lt sakė „Cgates“ generalinis direktorius Paulius Dambrauskas.

REKLAMA

Pasak jo, vien antradienio rytą atsirado 5 nauji klientai, kurie nurodė, kad transliacijos nutraukimas yra pagrindinis motyvas, kodėl nusprendė pradėti naudotis „Cgates“ kabelinės televizijos paslaugomis.

Klausia, kur dingo

P. Dambrauskas naujienų portalui taip pat pasakojo, kad dauguma klientų tiesiog klausia, kur dingo jų mėgstamas kanalas.

„Dalis mūsų klientų nori ir toliau jį matyti, skundžiasi, nes negali žiūrėti savo mėgstamų filmų ar pramoginių laidų“, – kalbėjo P. Dambrauskas.

REKLAMA
REKLAMA

„Cgates“ generalinio direktoriaus teigimu, klientai yra pakankamai susipažinę, kas įvyko.

PBK atsiprašė

PBK valdančio holdingo vadovė Lietuvoje Jolanta Butkevičienė antradienį viešai atsiprašė dėl melagingos laidos apie Sausio 13-osios įvykius, pavadinusi šį įvykį provokacija.

Bendrovės „Baltic Media Alliance“ vardu noriu atsiprašyti Lietuvos žmonių, kad per vieną iš mūsų holdingo retransliuojamų kanalų (PBK) buvo parodyta kiekvieno lietuvio pilietinius jausmus užgaunanti laida apie visai šaliai skaudžius 1991 m. sausio 13-osios įvykius“, – pranešime spaudai teigė „BMA Lietuva“ valdybos pirmininkė J.Butkevičienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Mano atostogų metu parodyta laida man, kaip vadovei, taip pat buvo didžiulis akibrokštas, kurį vertinu kaip provokaciją. Todėl nutraukusi atostogas skubiai grįžtu į Lietuvą ir, prisiimdama asmeninę atsakomybę, sieksiu padaryti viską, kad būtų išsiaiškinta, kodėl tokio turinio laida pasiekė eterį“, – teigė ji.

Ekonomika.lt primena, antroji didžiausia Lietuvoje kabelinė televizija „Cgates“ pirmadienio vakarą sustabdė PBK laidų transliaciją.

Dėl penktadienį per PBK parodytos laidos „Žmogus ir įstatymas" Seimo narė konservatorė Rasa Juknevičienė kreipėsi į Ryšių reguliavimo tarnybą bei LRTK dėl šio televizijos kanalo transliacijos sustabdymo.

LRTK pradėjo tyrimą dėl PBK laidos, kurioje neigiami sovietų nusikaltimai 1991 metų sausį per agresiją prieš Lietuvą. Dėl šios laidos Seimo narys konservatorius Arvydas Anušauskas prašo ir prokurorų tyrimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų