REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas kariuomenės entuziastas prie savo namų Kembridže laiko Pirmąjį pasaulinį karą menantį tanką. Taip jis ruošiasi kitiems metams, kai sukaks lygiai šimtas metų nuo karo pradžios, rašo metro.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Anthony Cooke‘as laiko šešių su puse tonos tanką prie savo namų garažo. Kaimynai buvo nustebinti tokios netikėtos karinės technikos, tačiau, kaip teigia jos savininkas, jie į tanką žiūri su pagarba.

REKLAMA

„Žmonės nepatiria šoko pamatę tanką. Tačiau aš esu labai patenkintas turėdamas tokius supratingus kaimynus, kurie gerbia istorijos reliktą, o vienas berniukas net kiekvieną vakarą tankui pasako „labanakt“. Karinė transporto priemonė užima visą plotą prie garažo, todėl automobilius man tenka statyti gatvėje, tačiau tai verta, kai išvysti surinktą visą tanką“, – pasakojo 57 metų vyras.

A. Cooke‘as praleido septynis mėnesius, kol pabaigė tanko restauraciją, kuri jam kainavo apie 40 tūkst. svarų sterlingų Tokia suma buvo išleista tankui įsigyti ir jam atnaujinti.

Šiuo metu tokius laikus menantis tankas yra vienas iš dviejų, veikiančių visoje Europoje. Vyras dabar ketina daugiau laiko ir pinigų skirti tanko vidaus interjero gerinimui.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų