REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Geras laikas, tačiau avantiūros neišdegs. Būkite atlaidesni mylimam žmogui, sutuoktiniui (galite susidurti su nepateisinamai įtariu elgesiu) – tai sustiprins abipusį supratimą ir pasitikėjimą.

Avinas Geras laikas, tačiau avantiūros neišdegs. Būkite atlaidesni mylimam žmogui, sutuoktiniui (galite susidurti su nepateisinamai įtariu elgesiu) – tai sustiprins abipusį supratimą ir pasitikėjimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Atidžiau tikrinkite atliekamus darbus – galite padaryti žioplų klaidų, pakenksiančių jūsų dalykinei reputacijai. Kitais, ypač partneriais, irgi labai nepasikliaukite. Taikykitės su tais, su kuriais susipykote darbo reikalais. Svarbu nepersidirbti, dažniau ilsėtis.

REKLAMA

Dvyniai Nieko neteiskite ir apskritai nesistenkite sužinoti teisybės. Jūsų pasitikėjimu partneriai, aplinkiniai gali pasinaudoti nedorais tikslais – nepriimkite svarbių dalykinių ar finansinių sprendimų.

Vėžys Problemos dėl informacijos stokos. Būsite linkę dramatizuoti savo savijautą, santykių atšalimą, nepalankias aplinkybes. Tai pavojingas laikas, kai per lengvabūdiškumą galima sugadinti santykius su artimaisiais.

Liūtas Aiškumo stigs – jūsų sprendimai bus trumparegiški. Venkite kam nors patarinėti ir skolinti pinigus – susipyksite. Galite be pagrindo nuklysti tiek į nepateisinamą optimizmą, tiek į įtarumą – ir, aišku, suklysite. Labiau tikėkite tais, kuriuos mylite.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Nepalankus metas. Galite padaryti rimtų klaidų, apsirikti vertindami artimų žmonių elgesį, nes situaciją matysite tendencingai ir todėl dažniausiai būsite neteisūs. Nesigilinkite į savo abejones, nespręskite dilemų, ypač susijusių su jausmais arba karjera.

Svarstyklės Neapgalvotu žodžiu, nepasitikėjimu sugadinsite gerus santykius su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu. Šiandien labai pavojinga būti patikliems tvarkant piniginius ir turto reikalus. Būkite atidesni draugų patarimams, įspėjimams ir kritinėms pastaboms.

Skorpionas Ilsėkitės, dėl nieko nesijaudinkite, tuomet neteks aiškintis nemalonių dalykų. Šiandien geriau nematyti, kas blogai. Įtarumas mylimo asmens atžvilgiu perdėtas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Vargu ar bus įvertinti jūsų gera valia, ryžtas ir nuopelnai šeimai ar bendram reikalui. Beje, bendrais reikalais, ypač finansiniais ar verslo, geriau neužsiimti – sėkmės tikimybė menka, o už nuostolius teks atsakyti jums. Ne laikas aiškintis santykius su sutuoktiniu.

Ožiaragis Gražių vilčių metas, bet iki pietų tai bus tik iliuzijos. Vėliau yra tikimybė, kad svajonė gali virsti realybe. Labiau gilinkitės į reikalo esmę, aiškinkitės aplinkybes. Būkite apdairesni skolindami, investuodami pinigus.

Vandenis Venkite tų, kurių nemėgstate. Nepriekaištaukite artimiesiems, mylimam asmeniui, taip pat kolegoms. Pasisaugokite sukčių, vagių, liežuvautojų. Niekam nepatikėkite savo meilės paslapčių.

Žuvys Niekur neskubėkite, dėl nieko neišgyvenkite – daug kas išsispręs savaime. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, buičiai. Jei dirbate, venkite atsakingų užduočių, neprisiimkite papildomų darbų. Būkite atidesni vaikų skundams.  

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų