REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seime pasibaigus valdančiosios koalicijos politinės tarybos posėdžiui, dabar jau tik Darbo partijos narys Vytautas Gapšys „Laisvajai bangai“ vardydamas savo motyvus, kodėl atsistatydino, sakė, kad „tai visos partijos strategijos reikalas ir po šio sprendimo partijai bus lengviau įgyvendinti savo programą ir rinkėjams duotus pažadus. Toks būtų mano pagrindinis motyvas, kurį tarybą patvirtino“.

REKLAMA
REKLAMA

Savo pasikeitusią nuomonę „darbietis“ sieja su visuma įvairiausių aplinkybių, nes, anot V.Gapšio, gyvenimas nestovi vietoje, o toks sprendimas buvo logiškiausias. Pašnekovas neneigė, kad prie sprendimo prisidėjo visos partijos pozicija.

REKLAMA

Į klausimą, kas pirmas padavė pareiškimą, buvęs vicepirmininkas atsakė, kad „Vydas Gedvilas solidarizuodamasis su juo, iš karto po jo pareiškimo pateikė savo. Sprendimą atsistatydinti pasiūlė pats V. Gedvilas,  o partijos taryba jį patvirtino. Tarybos pirmininkavimui tai nepakenks, viskas bus sklandu kaip ir planuota“, – „Laisvajai bangai“ apie Seimo pirmininko poziciją pasakojo „darbietis“. Taip pat V. Gapšys patvirtino, jog Loretos Graužinienės kandidatūra pasiūlyta todėl, kad ji nuo šiol eis partijos vadovo pareigas, o gandai apie palankumą ar nepalankumą buvusiam vadovui – iš piršto laužtos kalbos, kurias komentuoti jis atsisakė.

Apie L. Graužinienės kandidatūrą prezidento rinkimuose V. Gapšys nenorėjo kalbėti, nes, anot jo, „po Š. Biručio laiško partijoje turime tik vieną kandidatą – tai Artūras Paulauskas. Kitos kandidatūros šiuo metu nėra svarstomos“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų