• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo to, kaip kvepia tavo pinigai, gali priklausyti tavo ateitis. Vienas gyventojas iš Kalifornijos (JAV) buvo suimtas, kai apieškojus jo automobilį rasta pinigų, kurie skleidė marihuanos kvapą, skelbia opposingviews.com.

REKLAMA
REKLAMA

Savo automobilį vairuojantį Williamą Davidą Bushą dėl viršyto greičio sustabdė policija. Pareigūnams nusprendus apieškoti transporto priemonę, bagažinėje buvo rasta 47 tūkst. dolerių. Policininkai įtarė, kad vairuotojas gali būti susijęs su narkotikais, tačiau jokių medžiagų nebuvo aptikta. Vis dėlto užuodus smarkų marihuanos kvapą, kurį skleidė pinigai, asmuo buvo areštuotas dėl įtarimų narkotikų prekyba.

REKLAMA

„Kvapas buvo toks stiprus, kad jį net buvo galima užuosti iš kitos kelio pusės“, – teigė policijos atstovas.

Nors policija nerado marihuanos vairuotojo bagažinėje, buvo aptikta mažų šio narkotiko dalelių. Be to, rastas raštelis, kuriame surašytos skirtingos marihuanos rūšys.

Sulaikytasis neigė jam metamus kaltinimus ir tvirtino, kad pinigai buvo iš bankomato ir juos neva vežė savo motinai. Nepaisant to, surinktų įkalčių pakanka nuteisti W. D. Bushui. Jam gresia maksimali 4 metų kalėjimo bausmė.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų