REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iš pradžių buvo nekaltos sms žinutės, vakaruose gavusios pavadinimą „tekstingas“ (texting). Po to tie, kurie nuolat galvojo apie seksą išrado „sekstingą“ (sexting), keisdamiesi seksualinio pobūdžio turinčiomis sms.

REKLAMA
REKLAMA

Galiausiai mėgstantys „eiti į kairę“ išrado „neištikimesktingą“ (chexting), t.y. tos pačios seksualinio pobūdžio turinį turinčios žinutės, tik pastarosios išduotųjų vyrų ir moterų naudojamos kaip partnerių neištikimybės įrodymai.

REKLAMA

Kilus klausimui, ar galima „neištikimestingą“ laikyti neištikimybe, ekspertai atsako – taip, galima!

„Praktiškai, tai kaip lūpų dažų pėdsakai, tik ne ant marškinių, o mobiliajame telefone“, - sako Piteris Dedmanas iš Predicto Mobile kompanijos, kuri yra didžiausia JAV mokamų mobilių pramogų tiekėja.

Sms vis dar populiariau nei elektroninis paštas dėl paprastos priežasties – sms galima išsiųsti iš paties pigiausio telefono, ir iš bet kurios vietos. Ir būtent dėl to sutuoktiniai rašo sms.

REKLAMA
REKLAMA

Los Andželo skyrybų advokatė Steisė Filips sako, jog jos praktikoje vis dažniau ir dažniau pasitaiko atvejų, kur partneriai „suka į kairę“ informacinių technologijų pagalba.

Ir, kas įdomiausia, „neištikimekstingas“ kelia susidomėjimą netgi tada, kai meilės romanas ir keitimasis sms baigėsi: „Žmonės pradeda periodiškai skaityti seniai gautas žinutes, taip patirdami malonių pojūčių ir susijaudindami dėl prisiminimų.“

Puslapio MyVeryWorstDate.com puslapio, kuriame žmonės dalinasi prisiminimais apie savo blogiausius pasimatymus, administratorė Viktorija sako, jog pusė atsiunčiamų istorijų pasakoja apie neištikimybę informacijų technologijų pagalba.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ji prisimena moters istoriją, kuri per savo ketvirtąjį pasimatymą gavo iš jo nuotrauką, darytą tualete, kur jis pats save nufotografavo nepadorioje pozoje.

Kas keisčiausia, jog šokiruoti jie buvo abu, nes pasirodo, jog vyras per klaidą nuotrauką nusiuntė ne tuo numeriu. Po tokio įvykio pora daugiau nebesusitikinėjo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų