• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Lietuvoje pristatytas naujos kartos „Range Rover Sport”

Lietuvos rinkai automobilis pristatytas britų ambasadoje

Ketvirtadienio vakarą verslo ir pramogų pasaulio įžymybės rinkosi į Jungtinės Karalystės ambasadą, kur buvo pristatytas stilingasis naujos kartos „Range Rover Sport”. Vakaro metu svečiai ne tik susipažino su „britų stebuklu“ pramintu prabangiu visureigiu, bet ir domėjosi bendromis Didžiosios Britanijos ir Lietuvos tradicijomis.

REKLAMA
REKLAMA

Renginį šilta sveikinimo kalba pradėjo Britų ambasadorius Davidas Huntas, simboliškai tardamas: “Laikas Britanijai!”

REKLAMA

“Range Rover” atstovas UAB "Inchcape Motors" į naujos kartos modelio pristatymą nusprendė pasižiūrėti kiek plačiau, tad vakaro metu netrūko netikėtumų.

Etiketo žinovas Giedrius Drukteinis susirinkusiai publikai papasakojo kaip vyriškas kostiumas susijęs su automobilių istorija, o TV laidų vedėja Edita Mildažytė atskleidė kas istoriškai siejo Lietuvos ir Britų moteris.

Svečių dėmesį prikaustė žurnalo “TOP Gear” vyriausias redaktorius Renaldas Gabartas, kuris vaizdžiai nupasakojo naujojo “Range Rover Sport” techninius sugebėjimus.

REKLAMA
REKLAMA

Vakaro metu skambėjo garsiausių britų muzikos grupių bei vaišinosi britų virtuvės patiekalais.

Renginio organizatorė Agnė Grigaliūnienė džiaugėsi, kad naujos kartos “Range Rover Sport” šventė surengta neįprastai. "Buvo smagu naująjį automobilį pristatyti ypatingoje vietoje - Britų ambasadoje įdomesniu, kultūriniu aspektu",- renginio sėkme džiaugėsi garsi moteris.

Apie “Range Rover Sport”

Naujos kartos „Range Rover Sport“ apjungia svarbiausias gamintojo vertybes – rafinuotą stilių ir prabangą bei nevaržomą galią, leidžiančią pajusti tikrąją vairavimo laisvę. Šiuolaikinio automobilio dizaino ikona laikomo „Range Rover Evoque“ stilius ir neginčyjamos „didžiojo brolio“ „Range Rover“ galimybės važiuojant bekele, naujajame modelyje suderinti į harmoningą visumą – dianmiškiausią kadanors sukurtą „Land Rover“ ir apskritai vieną geriausių kadanors sukurtų automobių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Range Rover Sport“ visame pasaulyje tapo išskirtinio statuso ir rafinuoto skonio simboliu, tiems kurie nuolat siekia tobulumo. Šis modelis savo pajėgumu, beveik nenusileidžia visureigių karaliumi tituluojamam „didžiajam“ „Range Rover“, tačiau kartu trykšta unikaliu žavesiu ir net jaunatvišku požiūriu.

Pasaulinė „Range Rover Sport“ premejera įvyko metų pradžioje Niujorke.  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų