REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jums atsibodo jūsų darbas ofise nuo 9 iki 17h? Norite leisti dienas pramogaudamas? Svajojate, kad jums mokėtų už tai, kad keliaujate po pasaulį ir ištaigingai gyvenate? Jūsų svajos gali pavirsti realybe, nes vienas prabangių prekių puslapis paskelbė ieškantis darbuotojo, kuris tikrins prabangaus gyvenimo kokybę, informuoja dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak „VeryFirstTo“ puslapio, „prabangos vertintojas“ valgys geriausiuose restoranuose, ilsėsis geriausiuose viešbučiuose. Dėvės deimantais puoštus papuošalus, vairuos prabangias mašinas, išbandys naujausią kosmetiką ir žais su rafinuočiausiais technologijos produktais.

REKLAMA

Vertintojas privalės įvertinti kiekvieną savo patirtį ir raportuoti „VeryFirstTo“.

Kompanijų, kurių produkcija turės būti išbandyta, sąraše yra Alexander McQueen, Apple, Bentley, Cartier, Christian Louboutin, Jimmy Choo, etc.

Kalbant apie idealų kandidatą arba kandidatę, puslapio atstovas pateikė ilgą sąrašą.

„Idealus kandidatas arba kandidatė turėtų būtų greitai prisitaikantis, įžvalgus, iškalbingas, išmanantis madą, technologijas, virtuvę ir aptarnavimą, turintis patirties prabangių prekių rinkoje“.

REKLAMA
REKLAMA

Kandidatai taip pat turi gebėti iš klausos atskirti Lexus ir Bentley variklių gausmą, o palietę įvertinti, kur yra kašmyras, o kur kitokia medžiaga.

Puslapio atstovas teigė, kad tai tikrai nėra pokštas.

„Mes tikrai ką nors paskirsime į šią vietą. Tai nėra pokštas. Darbo užmokestis dar nėra nustatytas, dėl jo bus deramasi. Tai bus ilgalaikis kontraktas. Gali būti, pavyzdžiui, keturių dienų per savaitę darbas.“

Norinčiųjų gauti šį darbą tikrai netrūksta. Žinoma, kad jų tarpe jau yra tituluota ledi, liokajus, jūrų pajėgų karininkas, didelės Europos reklamos agentūros vadovas, prabangos žurnalo redaktorius, grožio karalienė politikas ir grafas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų