REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Būsite nusiteikę diskutuoti, ginčytis, oponuoti. Turbūt teks bendrauti su senais pažįstamais. Pokalbiai gal ir nebus labai draugiški, bet gana vertingi. Kažką svarbaus išsiaiškinsite ir suvoksite.

Avinas Būsite nusiteikę diskutuoti, ginčytis, oponuoti. Turbūt teks bendrauti su senais pažįstamais. Pokalbiai gal ir nebus labai draugiški, bet gana vertingi. Kažką svarbaus išsiaiškinsite ir suvoksite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Jei turite skolų, šiandien jums būtinai jas primins. Svarbiausia yra nesielgti savanaudiškai, nemėginti išnaudoti aplinkinių. Būkite atidesni ir meilės partnerio užuominoms, antraip jūsų santykiams gresia disharmonija.

REKLAMA

Dvyniai Šiandien į viską žvelgsite plačiau, objektyviau, būsite linkę ieškoti kompromiso, teisingumo. Jus gali maloniai nustebinti nepažįstamas žmogus. Panašu, kad iš jo gausite įdomios ir reikalingos informacijos.

Vėžys Gali pasikartoti kažkoks senas įvykis arba tai, kas šiandien nutiks, kartosis ateityje. Atkreipkite dėmesį į šeimos narių emocinę būklę ir tvarką namuose. Galbūt su rimtu tikslu teks leistis į kelionę, tvarkyti svarbius verslo reikalus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Gyvai bendrausite su pažįstamais ir draugais. Išaugs jūsų kūrybinės ambicijos, noras dalyvauti žaidime, konkurse, šou renginyje. Stenkitės neapvilti žmonių, kurie jumis pasitiki, nedalinkite tuščių pažadų.

Mergelė Tikriausiai mėgausitės ramybe, atsipalaidavimu. Gerų emocijų semsitės iš prisiminimų, poezijos. Tiktų užsiimti menu, labdara, mistika. Galbūt ką nors aplankysite ligoninėje, įkalinimo įstaigoje, teiksite ar gausite labdarą.

Svarstyklės Jums seksis romantiniuose ieškojimuose ir meninėje kūryboje. Bet kuriuo atveju užsiimsite tuo, kas jums iš tiesų yra įdomu ir naudinga. Sieksite, kad namuose vyrautų harmonija, jaukumas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Labiausiai norėsis komforto, atsipalaidavimo, meilės, pramogų. Pagal galimybes suteikite tai sau ir artimiems žmonėms. Galite išleisti pinigų suplanuotiems pirkiniams, naujam įvaizdžiui formuoti.

Šaulys Diena palanki trumpoms išvykoms, susitikimams. Būkite malonesni šeimos nariams, giminaičiams, nedrumskite ramybės, nepriekaištaukite dėl smulkmenų. Patirsite jaudinamų emocijų, jei išsiruošite į pasimatymą.

Ožiaragis Šeimos reikalams teikite prioritetą, būkite atidesni namiškių poreikiams, lūkesčiams. Jei šiandien išsiaiškinsite artimiesiems svarbius dalykus, vėliau neturėsite rimtesnių problemų. Būtina užkirsti kelią susvetimėjimui, abejingumui.

REKLAMA

Vandenis Pasijusite esą reikalingi ir protingi, nes asmuo, kuriuo žavitės, paprašys jūsų patarimo, parodys išskirtinį dėmesį. Tikėtinas gana didelis kūrybinis, sportinis aktyvumas. Daug bendrausite su artimos aplinkos žmonėmis, giminėmis.

Žuvys Šiandien aktualiausi bus su dieta, higiena, sveikatos ir grožio profilaktika susiję reikalai. Nemažai nuveiksite namuose, ūkyje, jeigu tik neiškils sveikatos problemų. Galbūt įsigysite daiktą, lengvinantį namų ruošos darbus.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų