REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyras per 30 metų suvalgė apie 12 tūkst. „Big Mac“ mėsainių

Tačiau vyras sugeba išlaikyti nepriekaištingas kūno formas

Jis neatrodo kaip greitojo maisto mėgėjas, tačiau 64 metų Dennisas Rosinlofas teigia, kad jis jau tris dešimtmečius yra priklausomas nuo ‚ „McDonald’s“ restorane gaminamų „Big Mac“ mėsainių. Per tą laiką vyras iš Jutos teigia suvartojęs apie 12 tūkst. mėsainių, rašo odditycentral.com.

REKLAMA
REKLAMA

D. Rosinlofas pradėjo valgyti „Big Mac“ mėsainius, kai jis dar dirbo pardavėju prieš 30 metų. Nuo to laiko jis neatsisakė šio įpročio. Buvęs Vietnamo karo veteranas suvalgo mažiausiai po 10 mėsainių jau pastaruosius du dešimtmečius ,tačiau net ir tokio kiekio jis nepasisotina. Vyras pasakoja, kad per 30 metų išleido apytiksliai 60 tūkst. JAV dolerių, tačiau tai yra mažiau nei suma išleista degalams per tą patį laikotarpį.

REKLAMA

Daugelis turbūt tikėtųsi, kad toks greitojo maisto gerbėjas turėtų būti apkūnokas ir kentėti nuo įvairių sveikatos problemų, tačiau taip nėra. 64 metų vyras yra neblogos fizinės formos. 1,82 metro D. Rosinlofas sveria vos 75 kilogramus ir jo cholesterolio lygis yra normos ribose. Jo žmona ir vaikai ragino vyrą maitintis sveikiau, tačiau pamačius, kad toks greitojo maisto valgymas nekenkia vyriškio sveikatai, jie atlyžo.

Viename „Big Mac“ mėsainyje yra 930 kalorijų, todėl net ir suvalgydamas du mėsainius per dieną D. Rosinlofas neviršiją dienos normos, kuri yra 2 tūkst. kalorijų per dieną. O vyras be mėsainių per dieną mažai ką kitką valgo.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų