REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ką daryti ir ko nedaryti per pirmąjį pasimatymą

Taikliausi patarimai jiems ir joms

Pirmasis pasimatymas dažniausiai sukelia daug streso, todėl jaudindamiesi galime pakenkti kuriamam įspūdžiui. Ar neteko lankytis pasimatyme, kurio metu žmogus jums taip patiko, jog elgėtės tarsi pakvaišėlis(-ė)? Ar po pasimatymo negalvojote apie tai, jog elgėtės tarsi kitas žmogus? Susidoroti su jauduliu galite stengdamiesi įsiminti keletą taisyklių.

REKLAMA
REKLAMA

Nesigirkite. Moterys tiesiog nekenčia vyrų, kurie pasakoja apie tai, su kokiomis gražiomis ir sėkmingomis moterimis susitikinėjo anksčiau arba kaip žaidė jų jausmais, nes šios tiesiog korėsi jam ant kaklo. Taip pat ir vyriškiai nesižavi moterimis, kurios liaupsina savo grožį ir intelektą tuo tarpu menkindamos vyrus, kurie su jomis norėjo susipažinti.

REKLAMA

Bet...

Papasakokite apie savo pliusus. Supraskite, jog žmogus, su kuriuo susitikote pirmą kartą, apie jus nežino visiškai nieko. Papasakokite apie gerasias savo charakterio savybes, pasiekimus gyvenime, norus, siekius. Nekalbėkite apie tai, kaip jums nesiseka susirasti antrosios pusės, geresnio darbo ar atsisakyti blogo įpročio. Pirmojo pasimatymo metu reikėtų kalbėti tik apie teigiamus dalykus.

Nepamirškite gražių elgesio manierų. Atidarykite moteriai duris, padėkokite vyriškiui už padovanotas gėles ar skanią vakarienę. Taip parodysite, jog žmogus jums tikrai rūpi.

REKLAMA
REKLAMA

Bet...

Atsipalaiduokite. Jei taurę su vandeniu kilosite it Anglijos karalienė oficialaus priėmimo metu ar vakarienės metu stalo įrankiais naudositės taip, tarsi jie būtų stikliniai, tikriausiai jūsų partneris(-ė) pamanys, jog esate visai kito lizdo paukštis. Pasistenkite tiesiog būti savimi!

Nebūkite per daug agresyvūs. Ypač kai norite gauti atsisveikinimo bučinį. Moterys tikrai neturėtų pirmojo pasimatymo metu raitytis it paleistuvės visaip bandydamos atidengti pečius, kaklą, kelius ar norėdamos kaip nors tarsi netyčia prisiliesti prie patikusio vyriškio. Net jei vyras elgsis tarsi nieko nesuprasdamas, patikėkite, jūsų perdėta agresija yra akivaizdi. Taip pat ir vyriškiai neturėtų atsisvekindami grūsti liežuvio ir kišti rankų po sijonu. Moteris pamanys, jog norite iš jos gauti tik TAI. Būkite galantiškas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bet...  

Nepamirškite rodyti savo simpatijų ir priiminėti sprendimų. Nieko nėra nemalonesnio nei pasimatymo metu girdėti "nežinau". Jei moteris paprašo vyro išrinkti pasimatymo vietą ar blizgina akis po jo tikėdamasi bučinio, nesielkite lyg išsigandęs vaikas. Vyras neturėtų užkrauti moteriai pirmojo pasimatymo organizavimo darbų. Lygiai taip pat moterims nederėtų bijoti užsisakyti klaidžiojant akimis po valgiaraštį tarsi po Amazonės džiunglių žemėlapį. Tai erzina! Pasistenkite nenaudoti žodžio "nežinau" ir sprendimus priimkite greitai.

REKLAMA

Nepasakokite apie savo buvusiuosius(-as). Vos tik papasakosite apie savo ex, jūsų partneriui(-ei) kaip mat įsijungs vaizduotė, kur jis/ji bandys lyginti save ir jūsų ex su baime, jog jis/ji buvo geresnis(-ė). Ar norėtumėte, jog pasimatymo metu jis/ji nuolat dalintųsi prisiminimais apie savo ex?

Bet... Nekalbėkite apie buvusiuosius(-as) blogai. Jei vyriškis pasimatymo metu pasakos, jog jo buvusioji buvo tikra kalė ir jis ją po skyrybų išvijo iš namų, o jos rūbus išmetė per langą, tai antro pasimatymo tikrai nebus. Nepaisant to, kokie įtempti buvo santykiai su prieš tai buvusiais parnteriais, nevertėtų to labai akcentuoti pasakojant, koks niekšas(-ė) buvo jūsų mylmasis(-ė). Moterims taip pat nevertėtų kalbėti apie tai, kaip šios laukė, verkė, gaudė, kaltino ir kankinosi.

REKLAMA

Nezirskite ir nebūkite pikti. Nesikabinėkite prie padavėjos, jog ji ne taip jums pateikė lėkštę ar prie restorano aplinkos, kurioje siaubingai nepatogios kėdės. Nepamirškite, jog atėjote susitikti su žmogumi, kuris jums patiko ir net jei kažkas įvyksta ne taip, kaip planavote, tai neturėtų gadinti nuotaikos.

Bet...

Būkite realistais. Jei kažkas pasielgia nemandagiai, o jūs, bijodami savo naujai simpatijai sudaryti blogą įspūdį pasakote tik "ačiū, prašyčiau įžeisti mane dar", tai tikriausiai sudarysite silpno žmogaus įvaizdį. Tiesiog būkite savimi ir elkitės taip, kaip elgtumėtės būdami su draugais. Jei jums atnešė sudegintą ar neiškeptą patiekalą, ar gėrimą pateikė lūpų dažais išteptoje stiklinėje, pasakyti apie tai kavinės darbuotojams privalote. Neprivalote kęsti to, kas akivaizdžiai neteisinga, tačiau pasistenkite, jog tai nepavirstų ilga niurzgėjimo sesija...

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų