REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Renkantis įdomias vietas pirmajam pasimatymui padidina tikimybę patikti, pataria psichologai. Tačiau reikėtų nepamiršti, jog yra skirtumas tarp pavojingų ir romantiškų pramogų... Be abejonės, vertėtų rinktis romantiškas.

REKLAMA
REKLAMA

Specialistai teigia, jog jei moteris neatsako į du vyro skambučius, tai ji juo nesusidomėjo.

Jei moteris pasiūlo sumokėti pasimatymo metu, šansai, jog vyras jai patiko yra minimalūs. Egzistuoja nerašyta taisyklė, jog jei vyras moka už visą pasimatymą, tai tarsi "susiporavimo dovana", kuri yra universali gyvūnų pasaulyje, t. y. patino dėmesio priėmimas rodo, jog patelė sutinka su juo poruotis.

REKLAMA

Akių kontaktas yra tarsi simpatijos signalas abiejoms lytims, todėl jei jums patiko žmogus, vertėtų sukaupti visą drąsą ir išdrįsti pažiūrėti patikusiajam į akis.

Tyrėjų nuomone taikymasis su buvusiuoju/buvusiaja yra bloga idėja ir santykiai vis tiek nutrūks. Tiesa, jie išskiria keletą situacijų, kuriose susitaikymas gali būti naudingas. Šie pataria taikytis su buvusiuoju/buvusiaja tik tuo atveju, jei skyrybos įvyko dėl to, jog vienas iš partnerių išgyveno šeimos tragediją ar išsikraustė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų